Whitmarsh: "Hamilton Bu Galibiyetle Sıçrayacak"

yazar:

kategori:

Whitmarsh: “Bana göre şimdi kendisini bir başka seviyeye çıkarmaması için hiç bir neden yok. Son birkaç ayki durumundan sonra bunun harika bir geri kazanım olduğunu düşünüyorum. Artık bundan daha da büyük işler başarabilir.”

“Bu galibiyetle çok mutlu olduğunu düşünüyorum. Bunu onda görebilirsiniz. Bu, insanlarda kendine güveni arttırır, o güvenle sürmesini sağlar ve biraz daha fazlası için atak yapmasına neden olur. Şimdi ise Brezilya’ya gidip bir başka iyi yarış çıkarmayı dört gözle bekliyoruz.”

Son zamanlarda özel hayatında sıkıntılar yaşayan McLaren pilotu, Abu Dhabi’deki yarış öncesinde etrafında mutlu baloncukların olmasının önemine dikkat çekmişti.

Whitmarsh, Hamilton’un galibiyetinin tam zamanında geldiğine inanıyor.

Whitmarsh: “Önemli bir galibiyet olduğunu düşünüyorum. Ama tabi hepsi önemli. Bütün hafta sonu boyunca güçlüydü; antrenmanlar boyunca. Buraya da iyi zihinle, odaklanmış geldi.”

“Sıralama işler tam olarak yolunda gitmedi. İlk cepte olmamız gerekirdi diye düşünüyordum; olmadı. Ama nihai sonuç harikaydı. Lewis’in de bulunduğu yeri, kendi kafasındaki yerini resetlemesi için iyi oldu”

“Bu şekilde ayrıca her iki pilotumuz da bu sene 3’er yarış kazanmış oldu. Her ikisinin de sezon sonunda bunu 4’e çıkarabileceğinden eminim”

Abu Dhabi’deki sonuçla artık Hamilton, takım arkadaşı Button’u geride bırakamaz ama Whitmarsh, bu durumun, son yarışın önemini azaltmadığını düşünüyor.

Whitmarsh: “Bu sezonun onun için zorlayıcı olduğunu düşünüyorum. Burada harika bir iş çıkardı ve bunun olumlu tarafına odaklanacak”

“Ve dediğim gibi şimdi ‘Brezilya’ya ne zaman gidebilirim? O piste bayılıyorum’ diyecektir. Harika bir pist ve orada kazanmak isteyecek”


Yorumlar

  1. Hamilton un nerede ne şekilde yarıştığı pek çok insan için öenmli olsa gerek fakat… tur bindirmelerdeki sorunlar sonrasında Alonso nun elini kaldırmasına hakaretler yağdıran Hamilton cu kardeşlerim Hamilton un iki parçalı hareketlerinide ad edeceklermi???

  2. OneMoreChance avatarı
    OneMoreChance

    Umarım artık massayla yarışmaz. bir Ferrari taraftarı olarak hamiltonu ön grupta savaşırken görmek daha keyifli.

  3. bu sene vetelin yaptığının 10 mislini lewis yapcak o müthişşş bir pilot

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir