Hamilton Galibiyet Konusunda Takım Patronuna Katılmıyor

yazar:

kategori:

İki pilotun da sezonda üçer galibiyetleri bulunuyor ancak Button şu anda elde ettiği pilotlarla şampiyonada Hamilton’a geçilmeyeceğini garantilemiş durumda.

Whitmarsh, Abu Dhabi’nin ardından, “Eminim her ikisi de sezonu dört galibiyetle kapatabileceğini düşünüyordur. Onları, her ikisinin de sezonu dört galibiyetle bitirmek isteyeceklerini bilecek kadar iyi tanıyorum. İkisi de Brezilya’da kazanmak için zorlayacaktır.” demişti.

Ancak Hamilton bu görüşe katılmıyor. Hamilton önemli olanın takım adına bir galibiyet daha kazanılması olduğunu söylüyor.

“Bunu neden söyledi bilmiyorum ama durum bu değil. Elbette, ikimiz de kazanmak istiyoruz ama bunu benim ya da onun yapmasının bir önemi yok. Biz yine de olmamız gerektiği yerde olacağız. Ben bu şekilde düşünüyorum.”

Button da sezon finalinin sezonun en çekişmeli yarışı olacağını düşünüyor.

“Galibiyet mücadelesi vermeyi çok isterim. Elbette Lewis de aynısını düşünüyordur. Bunu düşünen de sadece biz olmayacağız. Seb güçlü bir şekilde geri dönmek isteyecektir. Fernando da formunun zirvesinde, Ferrari iyi performans sergiliyor. Felipe kendi evinde bir şeyleri kanıtlamak isteyecektir. Mark da iyi bir iş çıkarıp temiz bir hafta sonu geçirmek isteyecektir. Yani altı pilot mücadele veriyor olacak. Gerçekten sabırsızlnıyorum ve sezonun son galibiyetini tatmak çok güzel olurdu.”


Yorumlar

  1. seszonun son galbiyetini seneyi domine eden vettel kazanacaktır orada 1 pol bu alandaki rekorda onu yalnız yapar 1 podyum şuminin poyum rekoruna ortak yapar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir