Trulli, GPDA Üyesi Olmayanları Eleştiriyor

yazar:

kategori:

Jarno Trulli GPDA üyesi olmayan Formula1 pilotlarını katkıda bulunmadıkları ancak kendilerine fayda sağladıkları gerekçesiyle eleştirdi.

İtalyan pilot "Hiç dert etmeyen bazı pilotlar var. Ama diğerlerinin yaptıkları işten faydalanıyorlar." diye konuştu Autosprint’e.

"Bu ilgisiz pilotlar GPDA’nın bir ödül olduğunu anlamıyorlar. Eğer tepedeki ilk altı pilot ilgisizse kurtarılması gerek paralar var demektir. Ve daima şanssız olanlar, daha az ödenenler maliyetleri karşılamak zorunda olanlar. Rakamlar küçük. Giriş ücreti 1000 dolar. Şimdi büyük ihtimalle 1000 Euro’dur."

"Benim anlamadığım; GPDA’nın bir parçası olmak istemeyebilirsin, istediğini yapabilirsin ancak sonuçta piste gittiğinde parayı ödemelisin."

"En korkunç olanı da tepedeki pilotların kendi güvenlikleri konusunu umursamamaları. Bana göre bu kabul edilemez."


Yorumlar

  1. tolga soydan avatarı

    GPDA nın formula futbolla ne alakası var vahit.herkesin kendi kararı arkadaşım saygı duymak lazım.bende yaptıkları iyi bişe demiyorum.

  2. vahit başol avatarı

    tolga soydan oyle bır laf etmıssınkı sanane demıssın ınanımıym.turullı cok haklıı bencee.ama bask abır gelence olsa partı olsa o gelmeyen pılotlar ılk basta gelırdı bencee.yanılıyommu bence oraya gelen pılotlar turk taraftarlarını sempatısını kazanmıstır ve cok ıyı yaptılarr cok gusel bır organısyondu bıraz daha seyırcı olsaydı cok gusel olurdu ama

  3. Haklı Trulli. GPDA nın verdiği fikirler Formula 1 güvenliğinin gelişmesi açısından çok faydalı oldu. O otomobile oturup hayatlarını riske atan pilotlar sonuçta. Hiç olmazsa üye olup toplantılara katılmayabilirler. Biraz hazıryiyicilik Hamilton ve Raikkonnen in yaptığı. Tabi diğer üye olmayanlarında…

  4. tolga soydan avatarı

    bence işin para kısmıyla alakası yok.daha uzak durmak istiyorlardır.herkesin kendi kararı ama sende haklısın.

  5. adamın dediği çok doğru. bazı pilotlar güvenlik önlemleri için yırtınıyorlar. ve gpda'ya dönüp bakmayan 3-5 pilot ta bu gelişen güvenlik önlemlerinden çorbada hiçbir tuzu bulunmadan faydalanıyorlar. trulli'nin söylediği şey de bu, katılmak istemiyorsan katılma, ancak 1000 eu 1000 usd gibi (onlar için) küçücük paraları vermekten kaçma diyor adam. haklı bence.

  6. tolga soydan avatarı

    sanane ki.uğraşmak istemiyodur belki.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir