Pilotlar, Ali Sami Yen'de Yine Kazandı <Video>

yazar:

kategori:

Tüm bilet gelirleri Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı ve Umut Çocukları Derneği’ne bağışlanacak olan Formula 1 sürücülerinden oluşan futbol takımının ünlülerden oluşan Allstars takımı ile karşılaştığı yardım maçında gülen taraf yine geçen yılki gibi pilotlar oldu. Maç 3-8 bitti.

Formula1 takımının ilk golünü Renault pilotu Fernando Alonso 10. dakikada atarken, Vitantonio Liuzzi ve Giancarlo Fisichalla da attıkları 3’er gollle maçın yıldızı olmaya adaydı. Formula1 Takımının son gölünü ise Fisichalla’nın asistiyle Alman pilot Vettel kaydetti.

Türkiye Karmasında ise kondisyon eksikliği kendisi gösterdi. Maçın ilk 25 dakikasının ardından yedek kulübesine alınan Tanju Çolak’ın oğlu Anıl Çolak Türk takımının ilk golünü kaydetti. İkinci yarıda maça giren Mahsun Kırmızıgül ise kendine has ilginç vuruşuyla takımına ikinci golü kazandırdı. Ayrıca Sebastian Vettel’in yaptığı faulle bir penaltı kazanan takım Kerem Alışık’ın vuruşunu gole çeviremedi. Takımın üçüncü golünü ise maç boyunca gol için mücadele eden Şifo Mehmet 81. dakikada serbest vuruştan kaydetti.

 

 


Yorumlar

  1. torpil bağlamış zehra 😛

  2. torpil bağlamış zehra 😛

  3. bu zehra ZehrAlonso adlı vatandaş olabilir mi?:D spiker söyledigi zaman ilk aklıma o geldi.:)

  4. zehraaaaaaa çok şanlısın gerçekten de :))) hayatının en güzel günü olmalı.. ya nasıl seçildin?? nası hediye verdin?? ne hediye almıştın 😉 anlatırsan seviniriz :))

  5. belit bulut avatarı

    maç çok güzeldi orda olmak çok güzeldi gönül isterdiki daha fazla seyirci olsun.vettel garibim çok hoştu yaa ona her bağırdıklarında bakıp el salladı:)..alonso ve fisi maçın yıldızlarıydı…alonsoya reis,top iste, nerdesin ya, topla takımı diye bağıran arkadaş da müthişti..:D

  6. mehmet özmaldal avatarı
    mehmet özmaldal

    tanju en son hakeme itirazı gercekten komikti insan biraz torpil yapar

  7. tunç ayoğlu avatarı
    tunç ayoğlu

    f1 in 3. golünü kim attı ben sadece 7 gol gördüm 7 gol gördüm

  8. fisicellayı kezman ın yerine istiyoruuuuzzz :d:D:D ahahah

  9. bizim yavrulara bak ben işten 8 de geldim gidemedim yaa izlemek istiyodum walla

  10. vahit başol avatarı

    cok gusel bır mactı bence.fısıcella ve alonso superdıı.alonso takımın beyını gıbıydı gercekten bıleklerıne hakım ve cok soguk kanlı ve kendınden emın.bır sampıyona yakısır sekılde oynadı.fısecella cok suratlı ve bıleklerıne hakımm.bu organısyano gelen tum formula1 ve turk yıldızlarını canı gonulden tbr ederım.nedne acab dıger pılotlar gelmedı.massayıda gormek ısterdım am akısmet olmadı sanırım macın oynandıgı gece gelecekmıs turkıyey hayırlı olsun.ama bır alonso taraftarı olarak alonsoyu yakındna gormek cok guseldı.cok sempatık ve bayada yakısıklı kerata yaww aynı benım gıbı:)) bu arada zehra arkadasımızıda tbr ederım cok sanslı bır kıs bence keske onun yerınde ben olsaydımm:)) herkese ıyı gunler ınsallah alonso ıcın pazar gunu gusel bır sonucla gecerr herkese ıyı gunler arkadaslar

  11. kaner talay avatarı

    fisi yine harikaydın bu maç adamım.alonso da orta sahada süper işler yaptı.stattaki atmosferde çok güzeldi ama keşke biraz daha fazla seyirci olsaydı.

  12. gülhan ertürk avatarı
    gülhan ertürk

    Maç çok güzeldi. Alonso harikaydı. Gol de çok güzeldi. Vettel garibim çok mücadele etti ama habire ofsayda düşüp durdu. Fisi geç açıldı ama pir açıldı. Mahsun o ne goldü yahu. Topla birlikte uçacaktı nerdeyse. Şifo Mehmet de çok hırslıydı. Fernandofanclub'tan Zehra çok şanslı bir şekilde Alonso' dan aldı formasını. Ona da tebrikler. Bu organizasyonda yer alan ve seyirci olarak giden herkesi tebrik ediyorm.

  13. Vettel ömrümüzü yedi o kadar bağırdık bi forma vermedi. Bir de Trulliyi çok destekledim am akarşı taraftaydı. 2. yarıda da oyundan çıkınca o da yalan oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir