Mclaren, Ferrari Tehditlerini Gerçekçi Bulmuyor

yazar:

kategori:

Luca di Montezemolo’nun istedikleri olmazsa ayrılığı düşünebilecekleri sözlerini değerlendiren Whitmarsh, bu iddiayı pek önemsemiyor.

Whitmarsh “20 seneyi aşkın süredir bu spordayım ve bu sözleri çok duydum.”

“Dürüst olmak gerekirse Ferrari’nin bu spordan ayrılacağına hiç inanmadım. Hatalı olabilirim ancak benim düşüncem böyle.”

“Paramı önümüzdeki 10 sene içerisinde bu sporda olacak 2 takıma yatırmamı söyleseniz ben Mclaren ve Ferrari’yi seçerim.” dedi.

Ferrari haberlerinin basın tarafından abartıldığını düşünen Whitmarsh, Mclaren’in de benzer tehdit yapmayacağını söyledi.

Whitmarsh “Biz bu durumu farklı idare ederiz çünkü bu kimse için iyi değil. Kötü sonuç alıyorsanız, gelecekte daha iyi sonuçlar almaya daha kararlı olursunuz.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Ya abi gerçekten baydılar artık Fernando gelene kadar kırmızıları tutardım ama 1. pilotları gibi bunlarda iyice dansöze döndü bi öle bi böle

  2. Kim gerçek buluyor ki. Ferrari gibi bir takımın sürekli çekilirim bak haa, verin topumu oynamıyorum vari davranışlarda bulunması Ferrari ismine yakışmıyor. Ferrari'nin bu spordan ayrılması demek Formula 1'in ve Ferrari'nin büyük bir yara almasına neden olur. Daha üzücü olan bunu sürekli kötü geçen sezonların ardından söylemeleri. Sporda herzaman kazanacaksın yada sürekli kaybedeceksin gibi bir durum söz konusu olamaz.

  3. 1987'den beri aynı terane.

  4. Patron, McLaren ın her şartta pistte konuşacağını vurgu yapmış. Güzel olmuş ve yerinde.

    Bende inanmıyorum ayrılacaklarına. Çünkü ilk bir kaç sene çok sancılı geçer yeni seri kurdularmı. Bunuda şu anki ekonomik şartlarda kimse göze alamaz.

    Şuanda yapılması gereken çok iyi bir ortaklık FİA ve Bay E ye karşı.

    Şuanda McLaren ve RB, Ferrari ye karşı birler. Ferrari taraf değiştirmez umarım. Aslında Vettel in RB de yarışıyor olması ve yeni Shumi ilan edilmeside McLaren ve RB nin elini kuvvetlendiriyor.

    Bay E bir yolunu bulur Vettel i Ferrari ye getirirse o zaman kötü şeyler olabilir işte. O zaman yine McLaren yanlız kalır. Çünkü Mercedes büyük bir güç değil şuan F1 de (masa başında özellikle)

    Seneye RB yavaş olmaz ise yine devam eder böyle. Ama aksi taktirde Vettel in sezon ortasında takımı tehdit edercesine aracı geliştirmeleri gerek muhabetti gibi olaylar görüceğizdir. İzlenicek yolda belli olucaktır ozaman.

  5. Ne alaka?

  6. AlonsoSinan avatarı

    Whitmarsh gereksiz bir açıklama yapmış.Muhabirlerin sorduğu böyle saçma ve McLaren ile alakasız bir soruya cevap vermek hata olmuş.Ayrıca yaptığı açıklama da çelişili ifadeler içermiyor değil.Yine de McLaren tarihinde Senna'dan sonra sevdiğim tek isim olan Whitmarsh'a kızamıyorum 🙂

  7. bende martine katılıyorum ferrari gibi bu sporda en başarışı olmuş bir takımın ayrılması o kadar kolay iş değil burda amaçları kurallarda oynama yapmak aero dinami etkisini azaltıp motor gücünü ön plana çıkarmak testleri geri getirmek vs vs

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir