Heidfeld: "Ferrari Hâlâ Önde"

yazar:

kategori:

Nick Heidfeld, bu hafta ülkemizde yapılacak olan yarışta Ferrari’nin hâlâ BMW ve McLaren’in önünde olduğunu belirtti.

İtalyan takım son üç yarışı kazandı. Bnunların ikisinde de ilk iki sırada yer aldı. Sonuçta da her iki şampiyonada da ilk sırada kırmızılar bulunuyor.

Şu anki formları ve İstanbulpark’ta önceden aldıkları sonuçlar, son iki yarışı kazadılar, bu hafta sonunda da Ferrari’yi favori yapıyor.

Ve Heidfeld, Maranello kökenli takımın yine BMW ve McLaren’in bir adım önünde olduğuna inanıyor.

Heidfeld: "Araçta çok fazla yeni parçamız olmayacak, sadece bu downforce seviyesine uygun ve kişisel olarak bazı küçük ayarlamalar olacak. İlk bir kaç yarıştaki benzer şeyler göreceğimizi düşünüyorum"

"Ferrari önde ve McLaren ve BMW Sauber’in birbiriyle mücadelesi"

Alman pilot, BMW ve rakipleri McLaren arasında az bir fark olduğunu ve avantajın her pistte değişeceğini düşünüyor.

Heidfeld: "Sadece ilk yarışta daha güçlüydüler. Ondan sonra oldukça denkti, bazen biz öndeydik bazen onlar."

Heidfeld ayrıca, iki hafta sonraki Monako yarışında daha güçlü olmayı umuyor.

Heidfeld: "Robert’in (Kubica), aracın özellikle düşük hızlı pistlerde güçlü olduğunu düşündüğünü biliyorum. Doğru olmasını umuyorum ve Monako için iyi olacak. Ama aksi takdirde Monako’da diğerleri nazaran daha fazla kazanmamız için bi neden göremiyorum"

"Tabii ki daha fazlası olabilir, daha fazla kaza. Ama şimdi Monako’da strateji nedeniyle kazanacağımızı söyleyebileceğimizi düşünmüyorum. Hiç bir sihirli strateji yoktur. Her zaman biraz kumar oynarsınız"


Yorumlar

  1. ilk yarıştan sonra zaten sürekli sorun yaşadık bitürlü işler yolunda gitmedi ilk yarışta dahil hatta 1-2 yapabilicekken güvenlik aracı mahvetti..Artık bu hafta sonu sorunsuz bir hafta olmasını diliyorum..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir