Hamilton, Kazanma Duygusunu Özlüyor

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, bir yarış kazanma duygusunu özlediğini ve bu hafta sonu Türkiye’de FErrari’nin galibiyet serisine son vermeyi hedeflediğini söyledi.

Hamilton: "AÇıkçası bu hafta sonu puanları toplamayı istiyorum ama kazanmak istiyorum! Kazanmayı özledim. Bu yüzden planım bu"

McLaren piltu, sezonun açılış yarışı Avustralya’yı kazanmıştı ama ardından Ferrari, ard arda gelen 3 yarışı da kazanarak egemen bir görüntü çizdi.

İtalya takım Türkiye’ye de favori olarak geldi, özellikle de son iki senede İstanbulpark’ta aldıkları 2 galibiyetten sonra.

Hamilton, buna bir son vermeyi amaçlıyor.

Hamilton: "Yarışa asla ben favoriymişim gibi yaklaşmam. Herhangi bir farklılık yaratmıyore. Felipe burda son iki senedir kazanıyor ama biz buna bir son vermek için buraya geldiğimizi sanıyorum. Her hafta sonu bu durum aynı."

"Son bir kaç yarışta iyi iş çıkardılar ve bunun üstüne çıkmak için sıkı bir şekilde zorlayacağız"

İngiliz pilot ayrıca, galibiyetten uzak serinin kaygılarını arttırdığını da kabul etti.

Hamilton: "Evet, öyle düşünüyorum. Bizler yarışçılarız ve kazanmak isteriz."

"Bunu çok defa tattım ve burada olma nedenimiz de bu. Burada kazanmak için bulunuyoruz ve bir pilot olarak bir takıma geldiğinizde, yenilikçi olmalısınız bir çok fikirle gelmelisiniz, takımı zorlamalı, enerji vermeli ve sürekli sorular sormalısınız"

"Bu, benim bu işle ilgili sevdiğim bir şey. Yarışa geldiğinizde bütün işler bir araya gelince kazanırsınız. Sahip olabileceğiniz en güzel duygu budur"

"Takıma ve yeteneklerime inanıyorum. Bu yüzden başarabileceğimiz konusunda herhangi bir şüphem yok. Ama konuşmak yapmaktan kolaydır. Bu yüzden, bu hafta sonu iyi bir atış yapabileceğimizi düşünüyorum"


Yorumlar

  1. Aracınız İst Park'a Bu yıl Daha iyi Uyum Sağlıcak ama Ne kadar Hızlı Olursunuz bilinmez..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir