Massa 100. Yarışta Daha İyisini Yapamadığına Üzüldü

yazar:

kategori:

Felipe Massa, “Teknik açıdan zor geçen bir yarış oldu. Yarış boyunca doğru dengeyi bulamadık.”

“Elbette Ferrari ile olan 100. yarışımı daha güzel şekilde sonuçlandırmak isterdim ama olanları kabul etmek zorundayım.”

“Aslında yarış bizim için sezonun bir özeti gibiydi. Yumuşak lastiklerle oldukça iyiydik ama sert lastikte sorun yaşadık.”

“Buradaki kalabalığın beni çok mutlu ettiğini de söylemek zorundayım. Hafta sonunun başlangıcından beri beni desteklediler. Oldukça zor bir sezon oldu, hem benim hem de takım için. Ama şimdi bu sayfayı kapatabiliriz. Otomobili geliştirmeye odaklanıp böyle bir sezonu yeniden yaşamamak için elimden geleni yapacağım.”

“Gazetecilerle konuşurken Lewis’in yanıma gelmesi de beni memnun etti. Çok hoş bir davranıştı.”

“Noel babadan ne mi istiyorum? Felipinho ile birlikte ona şunu yazacağız. 2012 için başlangıçtan sonuna kadar çok iyi bir otomobil.” diye konuştu.


Yorumlar

  1. Takım arkadaşı mclareni geçiyor, redbulla yarışıyor kendisi 6. başladığı yarışı 6. bitiriyor aynı tempo, yarışta sadece geçilmemek için yarışıyor hiçbir heyecan vermiyor sıradan bir pilot, sıradan….

  2. Yanındayız dostum. -Maranello'yu basma konusunda- Şaka bir yana artık yeniden şampiyon olma zamanımız geliyor. En aciz sezonlardan birini geçirdik. Sert lastikle tur başına 1 saniye kaybetmek bugün tam bir hayal kırıklığı oldu. En azından, en hızlı otomobile denk bir araca ihtiyacımız var. Gerisini Fernando halleder.

  3. rocco junior avatarı

    Güle güle 2011 güle güle Ferrari'nin en kötü araçlarından biri olan F150.Senden kurtulduğumuza seviniyorum.Bu kabus bitti inşallah artık böyle sezonlar yaşamayız.Yeni kurallar,yeni lastikler var Massa artık ısıtamazsan lastikleri cidden basarım Maranelloyu.Delikanlı ol her yarış bir bahane sıralama.2012 de umarım herşey tüm takım için iyi gider ve baştan sonra rekabetçi bir araçla mutlu sona ulaşırız

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir