Domenicali: "Daha Fazlasını Umuyorduk"

yazar:

kategori:

İtalyan patron, “Sezonu en azından bir podyum finişiyle daha tamamlamak istiyorduk ve bunu umuyorduk. Ama rakiplerimizin kalitesine bakınca sıralamaların ardından önmüzde olduklarından bunun ne kadar zor olacağının farkındaydık.”

“Fernando istediğimizi yapmaya çok yaklaşmıştı ama Webber’in zaferi almasıyla, Hindistan’da şampiyonayı ilk üç sırada bitiren pilotların katılacağı FIA Gala’sına katılamayacağı belli oldu. Yazık oldu çünkü sezon boyunca sergilediği performansı bakılırsa – 2010 yılında topladığından daha fazla puan topladı – kesinlikle daha iyisini hak ediyordu.”

“Felipe kağıt üzerinde daha yavaş gibi görünen pit stratejisini uygulamak zorunda kaldı ancak iyi bir yarış çıkardı ve ikinci Mclaren’in yarış dışı kalmasını beklemeden bile 5. olabilirdi. Şimdi bizim standartlarımıza göre yeterince iyi olmayan bu sezonu geride bırakıp sadece gelecek sezona odaklanacağız.”

“Bir kez daha, bizden daha iyi iş çıkaranları tebrik ediyoruz ve onlarla gelecek sene yeniden karşılaşmak için sabırsızlanıyoruz. O zaman en iyisini olmaya çalışacağız. Hedefimiz bu ve gerçeği saklayacak değiliz. Önümüzde sıkı çalışmamız gereken haftalar var ve bunun meyvelerini ancak şubat ayında toplayabileceğiz.” dedi.


Yorumlar

  1. Adamım düzlükte Hacı Murat'la Bugatti Veyron'u mu sollamayı mı planlıyordun?

  2. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Alonso Sağolsun En Azından Sertlere Geçene Kadar Podyumda İdik. Yine Aracın Azizliğine Uğradık

  3. tabi tabi Alonso olmasa Virgin bile geçerdi ..

  4. Berbat bir araçla Alonso farkıyla podyum kovaladınız, Alonso olmasa idi Massa gibi 6.lık 7.lik mücadelesi veriyor olacaktı Ferrari yine, geçen yıl dolduğu gibi Alonso farkı bir kez daha belli oldu.Massa nın da ne kadar sıradan vasat bir pilot olduğu ortsaya çıktı. 6. başlayıp 6. bitiriyor ne birisini geçiyor ne de mücadele var. Takım arkadaşı Mclarenleri geçiyor Redbull u zorluyor, onda hiçbir evet hiçbir icraact yok. Ne bir aksiyon ne bir heyecan, başladığı yerde yarış bitiriyor.Pole den başladığı yarışları kazanabilen vettel gibi bir pilot. Alonso Vettel in yaşlarındayken arkasında Schumi yi tam 38 tur boyunca tutmuştu hem de İstanbul Park'ta…..Alonso olmasa Ferrari nin foyası bu yıl iyice ortaya çıkacaktı çünkü normalde zaten 6. veya 7. olabilecek bir araç.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir