Hamilton: "Takıma Bağlılığım Konusunda Şüphe Yok"

yazar:

kategori:

Hamilton: “Martin (Whitmarsh) zaten yeniden imza atma konusunu benimle konuştu. Bu yüzden bir noktada zamanının geleceğini biliyorum. (Bunu görüşmek için) masaya oturacağımızı tahmin ediyorum”

Takımda kalacağını hissedip hissetmediği sorusuna Hamilton: “Evet, hissediyorum”

Hamilton’un takım arkadaşı Jenson Button ise bu sene anlaşmasını uzatmıştı.

Yeni biten sezonda Button’un gerisinde kalan Hamilton, sene içinde sıkça kazalara, tartışmalar katışmıştı; Abu Dhabi’de galibiyetin ardından eski formuna döneceğini belirtmişti.

Hamilton: “Benim için gelecek sene en önemli şey, olmam gereken yere dönmek: İyi performans göstermek, kazanmak, hayatımdan ve seneden keyif almak”

“Şu anda o noktada olduğumu düşünüyorum. Giderek iyileşiyor. Bu şekilde devam etmek istiyorum. Çünkü iyi olacak.”

“(Yeni bir anlaşma imzalamak için) acele etmiyorum. Benim takıma olan bağlılığımda bir şüphe olduğunu düşünmüyorum. Bu yüzden bir şey yapmak için aceleye gerek yok.”


Yorumlar

  1. yeni menajeri oyunu sert oynamak istiyor.

    Ron'dan daha serti var mı acaba?

  2. Martin akilli adam, Lewis dibe vurmusken ucuza kapatmak istiyor 🙂 ben de anlasmayi henuz yapmamasini, onumuzde ki sezon sonuna birakmasinin kendisi icin daha iyi olacagini dusunuyorum..

  3. Anlaş ozaman takımla ve gelecek sezon kafanda hiç bir soru işareti olmadan çok güçlü bir şekilde geri dön.

  4. Senden şüphe eden yok zaten.Kırmızı giymeden de şampiyon olabilen pilotlardansın.Ha bir de sana sevindirici bir haber daha var.Adamın Kimi dönüyormuş.SPA da elinden alınan galibiyetin hesabını eze eze her yarış sormanı istiyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir