Basın, Vettel'deki Şanzıman Sorununa İnanmıyor

yazar:

kategori:

Takım bu teorileri yalanladı ama görünen o ki inandırıcı gelmemiş.

La Gazetta dello Sport: “Webber, sadakatinin ödülünü aldı”

Corriere della Sera: “Vettel, büyük bir festivalin ardından ödülün son kırıntılarını Webber’e hediye etti ve onu psikologa gitmekten kurtardı.”

Diario Sport: “Kimse Vettel’in gerçekten vites kutusu sorunu yaşadığına inanmaz”

Avustırya’dan Der Standard Gazetesi ise bu takım emrinin mantıklı olduğunu; bu şekilde Webber’in Pilotlar Şampiyonası’da Alonso’yu geride bıraktığını yazdı.

Öte yandan Ferrari Takım Patronu Stefano Domenicali, olaya esprili açıdan yaklaştı.

Domenicali: “Belki de takım emirlerinin serbest olduğunu unuttular.”

Alonso: “Umurumda değil ama biz yaptığımızda (takım emri uyguladığımızda) onlar belli davranışlardan rahatsız oluyorlardı”

Bununla birlikte Auto Motor und Sport, yarışın hemen ardından Vettel’in, aracından vites kutusu çıkarılırken bulunduğunu ve şanzımanda hiç yağ kalmadığını teyit ettiğini yazdı.


Yorumlar

  1. haber başlığı ''basın, vettel'deki şanzıman sorununa inanmıyor''
    yorum '' kim inanıyor ki''?????????????

  2. Hamilton'daki arızaya bakın birde Vettel'deki. Hamilton Massa'yı yakaladı ama zaten sorunlu olan vites kutusuyla geçemedi ve iyice zorlanan kutu iflas etti. Vettel'se sanki hiçbirşey yokmuş gibi devam etti(Aslında hiçbirşey yok ya 😀 ) en hızlı turları attı. Pitten sonra Alonso'ya tur başına 1 sn yakın farkla yaklaşan Button Alonso'yu geçtikten sonra Vettel'e 7 turda sadece 2 sn yaklaşabildi bu yaklaşmanında tek faktörü Button'ın Vettel'den yeni olan sert hamurlarıydı. Vettel'in arızalı olduğu iddia edilen vites kutusu değil…

  3. arkadaşlar bende vites kutusu arızası yalanına inanmamıştım ama şuda bir gerçek webber birinci olması ile alonsoyu geride bıraktı ki benim için sevindirici olanda diğer yandan buz adamın dönmesi ise ayrı bir heyecan

  4. ama ztn red bull vetteli tutuyo mark webber ölse ona asla birincilik vermezler yokm yere

  5. ama ztn red bull vetteli tutuyo mark webber ölse ona asla birincilik vermezler yokm yere

  6. Kim çekişiyor? Neye can Çekişiyorlar? bıraksana kim ne yaparsa yapsın hatta webber bu galibiyet için para vermiş olsun horner'a, anlaşılan bugün biri okulu kırmış..

  7. Kim çekişiyor? Neye can Çekişiyorlar? bıraksana kim ne yaparsa yapsın hatta webber bu galibiyet için para vermiş olsun horner'a, anlaşılan bugün biri okulu kırmış..

  8. Kim çekişiyor? Neye can Çekişiyorlar? bıraksana kim ne yaparsa yapsın hatta webber bu galibiyet için para vermiş olsun horner'a, anlaşılan bugün biri okulu kırmış..

  9. Şöyle düşünün Lewis aracında şanzıman problemi vardı ve bu onboardlardan çok iyi bir şekilde anlaşılıyordu. Yani problemi Lewis de fark etmiştir. Takımda

    RB de ben bir problem görmedim Vettel in 2. ve 3. vitesleri erken değiştirmesinden başka. Birde ilginç birşey araçtaki bu yere güç aktarım organındaki problemi Vettel in fark etmemiş olması, takımın fark edip uyarması pilotunu. Aslında bu olabilir tabi olmayacak diye birşey yok.

    Ama daha da ilginç olan Vettel arızalı aracıyla bir ara en hızlı tur zamanını elde etti. Tabi bu da olabilir şampiyonluğu kaç yarış önceden belli bir pilot ve canı sıkılmışta olabilir bir yardırıyım bakayım ne oluyor diye.

    Çok oldu ama şunu da diyeyim. Vettel in aracında her hangi bir sorun ben seyirci gözüyle görmedim ve seyirci kulağı ile duymadım.

    Bir de çok sık duyuyorum takım emirleri artık yasal niye uygulamasınlar diye. Bende sadece komik olmayın diyorum.

  10. Ne Şaçma Yorum! sanki christian horner sizinle istihbarat ve strateji paylaşıyor. bırakın kim neye inanırsa inansın!

  11. 'Bununla birlikte Auto Motor und Sport, yarışın hemen ardından Vettel'in, aracından vites kutusu çıkarılırken bulunduğunu ve şanzımanda hiç yağ kalmadığını teyit ettiğini yazdı'

    Öyleyse büyük şans. Yakıt gibi, vites kutusu yağının da yarışla beraber bitmesi.

  12. Bununla birlikte Auto Motor und Sport, yarışın hemen ardından Vettel'in, aracından vites kutusu çıkarılırken bulunduğunu ve şanzımanda hiç yağ kalmadığını teyit ettiğini yazdı.

  13. valla biz ne desek boş olur.ben inandırıcı buldum açıklamaları.komplo teorilerine inanmak cazip gelir.hatta artık insan öyle bi hale gelir ki hiçbir şeyi inandırıcı bulmayıp her şeyi komplo sanabilir.bu insanlar bu sitede de mevcut.herhangi bi bilgi olmadan atıp tutmamak lazım

  14. Bir işi delikanlı gibi yaparsan insanlara düşman olursun, çaktırmadan yapmaya çalışırsan deha! olursun. Horner kendini deha sanıyor. Vites kutun ısındı=Yerimizi korumamız gerek= Fernando is faster than you.

  15. Bence RedBull gibi bir takım Webber'e galibiyet kazandırmak gibi amaçsız bir şey için böyle bariz bir şey yapmaz. Burada asıl gönderilmek istenen mesaj şu: "Biz sezon boyunca Webber'in performansını düşürmüyorduk, öyle bir şey yapsaydık anlardınız."

    Hepimiz de yarışın ardından bu mesajın doğru olduğunu farkına varmaksızın kabul ettik.

  16. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    "Vettel yarışını Sennanın yarışına benzetti" haberinde birkaç raikkonen taraftarı bu numaraya inanıp horneri ve vetteli savunmuşlardı.Aslında onlar da biliyordu ama alışmışlar bir kere karaya beyaz demeye.

  17. Yusuf  Hitay avatarı

    bir tek türkiyedeki birkaç f1sever inandı zaten, onlarda can çekişiyor şu an.

  18. Auto Motor und Sport, yarışın hemen ardından Vettel'in, aracından vites kutusu çıkarılırken bulunduğunu ve şanzımanda hiç yağ kalmadığını teyit ettiğini yazdı.

    Yağ tıpası kasıtlı gevşek bırakılmış olamaz mı? Şanzıman yağ kaçırsa bu genelde tıpanın tamamen çıkmasından olur ki en fazla 3 tur gidebilir öyle bir şanzımanla. Yavaş yavaş boşalan yağ yarışı tamamlatabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir