Renault Henüz Kubica'yı Hesap Dışına Çıkarmış Değil

yazar:

kategori:

Kubica’nın kış testlerine hazır olmayı garantileyemememsinin ardından Renault, Raikkonen ile 2 senelik anlaşma imzaladı.

Takımın gelecek sene için Vitaly Petrov ile anlaşması olmasına rağmen takım patronu Eric Boullier, 2. koltuk konusunda henüz hiçbir şeyin net olmadığını söyledi.

Boullier “Tüm senaryolar mümkün. Robert ve menajerleriyle oturup ne zaman geri dönebileceğini anlamamız lazım.”

“Kimi’yi açıkladık ve 2. koltuğu, hazır olduğumuz zaman açıklayacağız.” dedi.

Petrov’un menajeri Oksana Kosachenko ise Renault’nun kendilerine 10 gün içerisinde kararını açıklayacağını söylediğini belirtti.

Boullier, Kubica’nın kendilerine uzun vadeli geleceği teyit etmesi halinde onun spora dönüş konusunda çalışmalarında yardımcı olacaklarını yineledi. 

Kubica’nın adı 2013 için Ferrari ile anılıyor ancak Ferrari’nin takım patronu Stefano Domenicali bu söylentileri yalanladı. Boullier “Hayır, onunla test gibi bir durum yok. Hatırlıyorsanız eğer geçen Ocak ayından beri Ferrari için sürücüler konuşuyoruz bu yüzden gelecek hafta Valentino Rossi’yi konuşuyor olabiliriz!” dedi.

 


Yorumlar

  1. Schumacher- avatarı

    Kimi raikkonen'in dönmesi çok iyi oldu taze kan iyi olur her zaman ve Raikkonen e destekli para vereceklerinide düşünüyorum Kubica'yı da çok rahat kaldırabilirler herhalde umarım.
    Raikkonen döndü sırada Kubica gerisi süper olacak griddeki pilotllara bakınca başta Schumacher olmak üzere çok iyi pilotlar var…

  2. Onumuzde ki sene Kimi-Petrov ikilisi muhtemel, cunku Genii`ye para lazim, bu konuda Petrov`dan iyisini bulamazlar, ve muhtemelen Kubica yedek pilot olur, bu sezonu antremanlar la falan gecirir, eger basarili olursa 2013 de Kimi-Kubica ikilisi gorebiliriz. Benim gonlumden Grosjean geciyor ama Kubica gibi degerli bir pilotu ucuza baglamak isteyebilir Genii..

  3. 2. pilot muhtemelen Petrov olacak.

  4. Boullier kubicayı fırsatını bulmuşken kendi şartlarında uzun süre bağlamak istiyor. Bu kazadan sonra çok fazla koltuk şansı yok ferrari olayıda zor kubica için olsa süper olur ama şu an en doğru davranış Boullier'in şartlarını kabul etmek galiba kubicayı yeniden pistte görmek istiyorum en azından lotus ile.

  5. bence de çıkarmamalı raikonenle takım arkadaşı olsalar en iyi pilot kombinasyonuna sahip olabilirler…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir