Renault, Raikkonen'in Başarılı Olacağından Emin

yazar:

kategori:

Takım Patronu Eric Boullier, Raikkonen’in Formula 1’den 2 sene uzak kalması karşısında motivasyonununu sorgulayanları yalancı çıkarma adına oldukça motive olduğuna ikna olduklarını söylkedi.

Boullier “Kimi çok motive ve geri dönüş konusunda çok kararlıydı ve bizi ikna etti.”

“Bunu hissedebilirsiniz ve tartışabilirsiniz. Bunun yanında onun çok motive olduğunu doğrulayan bazı insanlar da var. Motivasyonu hakkında çok fazla konuşmamız gerekmiyor. Geri dönmek istediğini biliyoruz.” dedi.

Raikkonen, Enstone’aki fabrikaya ilk ziyaretini bu hafta yapacak ve takım onunla ilgili çalışmalara başlayacak. Boullier, kendileri için çok kötü geçen bir sezonun ardından bu haberle takımın çok fazla motive olacağını düşünüyor.

Boullier “Kimi 2 sene sonra F1’e geri dönüyorsa bu dünya şampiyonu olduğu ve herkes onun hızını bildiği içindir.”

“Bu takım için çok iyi bir haber ve bu takımın gelecek için büyük tutkuları olduğunu gösterir. F1 dünya şampiyonu sürücü fark yaratır ve onun beklentiler, adanmışlığı üst düzey bir sürücünün seviyesinde olacak bu yüzden çok heyecanlıyım ve onunla çalışacağım için çok mutluyum.”

“Bu sezonu artık geride bıraktık ve gelecek sezon için sabırsızlanıyoruz. Önümüzdeki 3 ay içerisinde bazı değişiklikler yapacağız.”

“Genii bizi çok güçlü bir şekilde destekliyor. Lotus’un üst düzey bir takım olmasını istiyorlar ve hedefimiz savaşıp podyum mücadelesi vermek. Önümüzde bazı heyecan verici açıklamalar olacak ve bunlar geleceğimiz için kilit olacak.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Nokia ard arda zarar açıkladı. Apple ve Samsung'a karşı akıllı telefon pazarında çok gerilere düşünce hisseleride değer kaybetti şu kertede böyle bir sponsorluk olurmu bilmiyorum. ama hiçte belli olmaz.

  2. bir ana yada babaya hangi çocuğunu daha çok seviyorsun yada kızınımı oğlunumu diye soramazsın.yada cevabı bellidir.dolayısıyla cevabım anlaşıldı sanırım.

  3. o değil de schumi 7 = 2 vet + 2 alo + 1 ham + 1 kimi + 1 button :))))))
    not:lewis hamilton fanıyım, kışkırtma yoktur 🙂

  4. o değil de schumi 7 = 2 vet + 2 alo + 1 ham + 1 kimi + 1 button :))))))
    not:lewis hamilton fanıyım, kışkırtma yoktur 🙂

  5. "Genii bizi çok güçlü bir şekilde destekliyor. Lotus'un üst düzey bir takım olmasını istiyorlar ve hedefimiz savaşıp podyum mücadelesi vermek. Önümüzde bazı heyecan verici açıklamalar olacak ve bunlar geleceğimiz için kilit olacak."

    Bence süpriz şu olabilir; 2. pilot olarak Heikki Kovalainen'i alıp takımı Fin pilotlarla yarıştırmak ve Fin telekominikasyon devi olan NOKIA'yı sponsor yapmak. Mantıklı bir adım gibi gözüküyor. 2006 – 2007 yılında Renault bunu yapmayı denemişti ama olmamıştı.

  6. "Genii bizi çok güçlü bir şekilde destekliyor. Lotus'un üst düzey bir takım olmasını istiyorlar ve hedefimiz savaşıp podyum mücadelesi vermek. Önümüzde bazı heyecan verici açıklamalar olacak ve bunlar geleceğimiz için kilit olacak."

    Bence süpriz şu olabilir; 2. pilot olarak Heikki Kovalainen'i alıp takımı Fin pilotlarla yarıştırmak ve Fin telekominikasyon devi olan NOKIA'yı sponsor yapmak. Mantıklı bir adım gibi gözüküyor. 2006 – 2007 yılında Renault bunu yapmayı denemişti ama olmamıştı.

  7. fatih yıkılmaz avatarı
    fatih yıkılmaz

    jetman kimi mi rosberg mi 🙂

  8. inanmak başarmanın yarısıdır. kimi gibi sıradışı bir pilot takımdaki herkesi motive eder düşüncesindeyim.
    yiğidim aslanım kimi…
    biliyorum ki sen gerçekten olağanüstü yeteneklere sahipsin. ama isteme ve motive olma konusunda umarsız şarkılar dudağında bir yarım ezgi tarzı bir tavrın var. lütfen diğer pilotlar gibi başarmayı çok iste lütfen…seni gerçek bir challenger olarak görmek istiyoruz. iki yıldır senin haksız yollanışını tüm benliğinle eleştiren haykıran savunan ve senin dönmeni çok isteyen ben ve benimle beraber başına gelenleri mazlumca karşılayan sözlerini dem de durdurup olanları sessizce izleyen doruklara sevdalı asil fanlarını lütfen onurlandır. duruşunla, hareketlerinle, tavırlarınla ve sürüşünle….
    seni neredeyse her yönünle örnek alan fanlarının açlığını gider susuzluğunu dindir…
    seni hep bekledik burada ortasında sıçraya sıçraya kabaran alevlerin…

  9. sponsor dur

  10. Geniden Lotusun hisse aldığını duyurabilirler.

  11. "Genii bizi çok güçlü bir şekilde destekliyor. Lotus'un üst düzey bir takım olmasını istiyorlar ve hedefimiz savaşıp podyum mücadelesi vermek. Önümüzde bazı heyecan verici açıklamalar olacak ve bunlar geleceğimiz için kilit olacak." dedi.

    merak ettim acaba daha ne sürpriz yapacaklar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir