Kovalainen, 2012 Caterham Aracının Tasarımına Bizzat Dahil Olmuş

yazar:

kategori:

Geçtiğimiz günlerde Kovalainen’in adı Lotus takımı ile anılmıştı. Ancak Kovalainen’in gelecek sene Caterham olacak takım ile anlaşması bulunuyor.

Kovalainen “Mümkün olan en iyi koşulların oluşmasını istiyorum bu yüzden bir şeyler yapabilirim.”

“Gelecek seneki aracın tasarımına çok fazla dahil oldum. Fabrikaya sık sık geliyorum, aerodinamiden elektroniklere kadar tüm departmanları biliyorum.”

“Bana fikirlerimi soruyorlar ve söylediklerimi dinliyorlar ve ben de onların fikirlerini dinliyorum. Takım 2012’de ne tür araç istediğimi biliyor ve birlikte tam olarak istediğimi yapmaya çalışacağız.” dedi.

Takımın diğer sürücüsü Jarno Trulli’nin geleceği henüz tam olarak netleşmedi. Trulli’nin araç üzerindeki etkisi sorulduğunda Kovalainen “Bunu bilmiyorum. Bunu asla konuşmadık.” dedi.

 


Yorumlar

  1. İyi bir pilot ama çok kalitelimi kesinlikle hayır derim

  2. bu adamı flavio'mu harcadı yoksa dennis'mi? onu fisiden öncelikli gören flavio, onu hamiltonun yamağı yapan ise dennis. kovanın bu seneki sürüşünden sonra gelecekkariyerinin yolunu biraz olsun açtı…

  3. takımla çok iyi kaynaşmış durumda,hatta takımı etrafında toplamış denebilir.mclaren'de şanssızdı lewis faktöründen dolayı,ama şimdi caterham'da kalıp orta sıraları zorlarsa kendisi ve F1 dünyası için çok daha anlamlı olur bence.

  4. f1 sonrası kariyeri belli oldu 🙂

  5. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Daha İyi Bir Aracı Hak Ediyor. Umarım Caterham Ona Hak Ettiği Aracı Verebilir

  6. flavio denenn şahıs 2003 te kovalainen minardi ile test yaptıgında f1 e girmesine izin vermemişti kovalainenin kariyeriyle oynayn adam 🙂 ama kovalainen keendini çok geliştirdi bence griddeki sağlam pilotlardan biri araç hızlı olursa ön planda çok olur

  7. Heikki'nin güzel işler başarabileceğini düşünüyorum. Trulli yerine takıma o yardım ediyorsa olmuştur bu adam…

  8. En buyuk dezavantaji Mclaren`de Lewis`in yaninda yarismasi oldu, bende cok umitliydim o zamanlar Heikki`den ama yapamadi orada, geride kaldi hep..

  9. Briatore denen şahıs 2007 nin sonun da kesinlikle adamı harcadı resmen 2008 de bu adam Fernando ile takım arkadaşı olmalıydı Yerine getirdiği pilotuda göz önüne aldığımız da kesinlikle takım da kalmalıydı.Kovalainen bilindiği gibi bir pilot değil gerçekten de son iki yıldır kendisini çok geliştirdi. Umarım Caterham ile önümüz deki yıllar iyi işler başarır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir