Autosport Ödüllerinde Yılın Sürücüsü Vettel Seçildi

yazar:

kategori:

Bu sene rahat bir şekilde sezonu domine eden ve şampiyon olarak en genç çifte dünya şampiyonu olan Red Bull sürücüsü Sebastian Vettel, Autosport organizasyonunda Yılın Yarış Pilotu seçildi.

Ödül töreninde Jenson Button, Britanyalı sürücüler arasında yılın yarışçısı seçilirken Force India ile Formula 1’de ilk senesini geçiren Paul di Resta Yılın Çaylağı seçildi.

Sezonu domine eden Red Bull Racing RB7 aracı Yılın Yarış Aracı ödülünü kazandı. Yılın Ralli Aracı ise WRC’de ilk sezonunu geçiren Mini’nin oldu. Yılın Uluslararası Ralli pilotu, art arda 8. şampiyonluğa ulaşan Sebastien Loeb seçildi.

Formula Renault UK’de 2. olan Oliver Rowland ise MClaren Autosport BRDC ödülünü kazandı ve Mclaren ile test yapma şansını elde etti.


Yorumlar

  1. ferraricihamdi avatarı
    ferraricihamdi

    Öncelikle buradan şu arkadaşımıza '2011 kore gp telsizden ağlayarak pes ediyorum' adlı üyeye şunu diyeceğim yeni adım şu '2010 yas marina'da ağlayarak teşekkürler kızlar diyenler' 🙂 Ve ayrıca açıkçası binlerce efsane tanıdım f1' de hiç görmedim nedense hiç yakıştıramadım bu ödülü vettel'e 🙂

  2. geçen senede şampiyon olamamasına rağmen alonso seçilmişti.

  3. Tebrikler bu yıl bu ödülü kesinlikle en çok hakeden almış oldu.

  4. genelde her sene şampiyon olan aracın pilotu böyle ödüllere layık görülür. benim hatırladığım 2005 te şampiyon olamamasına rağmen genelde her yapılan ankette Kimi Raikkonen en iyi sürücü seçildi.

    pilotların…
    kimi vasattır…
    kimi iyidir…
    kimi de raikkonen…

  5. benim yılın ödülüm button a vettel geçen yıl hak etmemişti o ödülü.bariz en hızlı araba ile son yarışta ancak şampiyon oldu.

  6. aslı varken suretine gerek yok asıl olan kimi çakmasına gerek yok kimi gridde iken.bırakın bunları vettel kaç kez kendi kadar güçte araçlarla yada kendinden daha güçlü araçlarla mücadele etmiş.ve galip glmişvettel ve kimi kemal sunal bile bu kadar komik olamamıştır nur içinde yatsın..desenki 1 kez tutturmuş yağmurlu 2008 gp birileri bozuk plak gibi ağar söyler döner (hiç düşündünüzmü vettel mclaren-ferrari yada mgp pilotu olsaydı (schumi nin rakibi olsaydı-alonso nun yada hamilton ın) baskı altında bu sene 2 kez kaldı.2 sindede hata yaptı.hatırladığım oda.gördük.nokta.pişmesi gerek pişmeli.pişene kadarda rbr en hızlı araba olmalı aksi halde çok kötü durumlara düşer.parmak çocuk değil madara çocuk bile olabilir.

  7. Tebrikler Vettel, senin nasil bir pilot oldugunu anlamak istemeyenlerin kafasin kafasina vur aldigin kupalari/odulleri, belki akillari baslarina gelir 🙂

  8. Gece canlı olarak takip ettim ve harikaydı gerçekten de güzel bir ortam vardı. Sennayı bir kez daha andı herkes bu da duygulanmama neden oldu. Vettele F1 in yeni Kimisi olduğu söylendi o da Orjinali de döndü Formula 1'e nasıl olacak şimdi dedi 🙂

    Ödül alan herkesi tebrik ederim bunu sonuna kadar hak ettiler.

  9. vettel
    button
    p.d.resta
    RB7
    loeb

    verilen ödüller kesinlikle hak eden kişilere gitmiş. ben de tebrik ederim..

  10. helal be aslanım vettel sonuna kadar hak etti bu ödülü 2009 dan sonra tekrar alması müthiş bir şeyy

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir