Rosberg 2012'de Galibiyet Mücadelesi Vereceklerinden Emin

yazar:

kategori:

Mercedes ile ilk senesinde 3 kez podyuma çıkan Rosberg, bu sene en iyi 5. sırayı elde edebildi. Mercedes ise sürekli olarak Ferrari, Red BUll ve Mclaren takımlarının arkasında kaldı.

Rosberg “Kalmaya karar verdim çünkü durumun değişeceğinden eminim. Mercedes kazanan bir yapı için her şeyi yapıyor. Ross Brawn bana Aldo Costa’nın harika olduğunu ve diğer yeni teknisyenlerin de çok iyi olduğunu söyledi.”

“Hemen hemen tüm arkadaşlarım İtalyan, Ferrari’yi destekliyorlar ve bana ne zaman kırmızı aracı süreceğimi soruyorlar. Ancak ben bunun için yanmıyorum çünkü bir Alman’ım ve Mercedes’i sürmeye devam etmek en harika şey. Sadece kazanan bir aracım yok ancak 2012’de buna sahip olacağımdan eminim. Sabırsızlanıyorum.” dedi.

2011’de 5.likten daha iyi sonuç alamamasının şanssızlıkla ilgili olup olmasının sorulması üzerine Rosberg “Kötü şans mı? Bu, sevmediğim bir kelime. Monza’da harika bir yarış çıkarabilirdim, buna eminim. Stratejimiz doğruydu ancak daha ilk turda yarış dışı kaldım çünkü birisi bana çarptı. Sonunda yeteri kadar rekabetçi değildik.”

“Sezon başından beri hep defansif durumda olduk çünkü öndeki 3 takıma asla sıkıntı yaratamadık. Şampiyon olan eski Brawn takımına geldiğimde kendime bir kaç galibiyet ve podyumlar alacağımı söyledim ancak bu olmadı.” dedi.

 

 


Yorumlar

  1. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    Harikasın Rosberg ! Alman olup da Vettel gibi İtalyan budalası olmadığın için seni tebrik ediyorum.

  2. Herkes kırmızı aracı nezaman süreceğini soruyomuş 😉
    Az önce pencereden baktım kargalar kendi aralarında japon kale maç yapıp gülüşüyolardı 🙂

  3. Tüh, pardon gene boş bir sayfaya bakmışım özür:))

  4. rosberg şaşırmış roc yarısında schumacher in vettel ve button a karsı gösterdiği hız onu endiselendirmis olmalı diğer yandan hep bahsedilen kisinin schumi olması onu agresif bir gölge yapmış sürekli bir seyler zırvalıyıp duruyor.

  5. Bu rosberg ne zaman uyanacak acaba.

  6. Hemen hemen tüm arkadaşlarım İtalyan

    bu da nesi?
    Rosberg'in galibiyet alamaması da herkesin ağzına sakız olmuş.adama galibiyet verdiler de o mu almadı?Hayır. 1.olabilecek bir aracınız yoksa gerekli şartlar oluşmazsa yariş mariş kazanamazsınız.yapabileceği maximum sürüşü gerçekleştirip en azından podyumda olamayacak araçları podyuma taşıyabildi.gerekli şartlar oluşursa ben yariş kazanacağına inanıyorum.
    Rosberg'in konuşmalarında bende kibir kokusu alıyorum.ona bi itirazım yok bu sene için schumi'yi yendim diye demeçler vermesi hoş değil sezonun son bölümünde çoğu yarişta geri kaldığın kişi hakkında böyle konuşursa kötü ümaj oluşturur ve oluşturuyor da.
    Sezonun son 2 yarişi ise rosberg schumi'den iyiydi bazı arkadaşlar sezon sonundaki tüm yarişlarda rosberg geride kaldı gibi konuşmuş da onlara ithafen yazdım.

  7. Seneye mercedes şuanki ferrari konumunda olsun (diğer 3 takıma gre hız bakımından) ve sert lastik problemide olmasın. Schumacher yarış performansı ile kazanır, rosberg massa gibi podyum ve etrafında takılır.

  8. Schumacher- avatarı

    Galibiyet alacakmış 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir