Basın: "Raikkonen'in Takım Arkadaşı Belli Oldu: Grosjean"

yazar:

kategori:

Bu ifade, bilgiyi güvenilir bir Fransız kaynaktan aldığını söyleyen Italiaracing’e ait.

Italiaracing: “Resmi bir açıklama yok ama anlaşma yakın zamanda imzalandı.”

2009 senesinde yine Renault ile F1’e adım atan ama zor bir dönem geçiren Fransız pilotun menajerliğini, Lotus takımının sahibi Genii Capital’in yan kuruluğu Gravity yapıyor.

Koltuk için diğer adaylar arasında Bruno Senna ve Vitaly Petrov da var.

Öte yandan Gerard Lopez, geçen günlerdeki açıklamasında genç pilot üzerinde durmadıklarını ima etmiş ve bu, Adrian Sutil ve Rubens Barrichello ikilisini öne çıkarmıştı.

Ama Italiaracing: “Kördüğümün Fransız adamın lehine çözülmesi, sadece son testlerdeki mükemmel performansı değil, iki sene içinde pilot olarak olumlu gelişimi sayesindedir; tabi bazı ticari konular da var”

Bununla birlikte Bruno Senna’nın yedek pilot seviyesine çekileceği, Petrov’un Marussia’da Timo Glock’un yerine geçebileceği söyleniyor.


Yorumlar

  1. mahsus oyle soyluyorum, caktirma 😉

  2. Kimi ara verdiği için aynı anda Kimi'yle birlikte araca oturacak.Hatta Kimi'den önce sürüş gerçekleştirmişti.Kimi'yi zorlayacaktır, belkide geçecektir belli mi olur.

  3. Ahmet arkadasim bir totem gibi senin bu yorumlarda =) Kimi anlasmasi resmen duyurulmadan once de Kimi gelmez demistin umarim bu sefer de totem tutar ve yarin LRGP Grosjean birlikteligi resmen duyurulur =))

  4. GLOCK?

  5. Tolga Soydan avatarı

    ben yanlıs okumusum özr 🙂

  6. Tolga Soydan avatarı

    pic geldi marussiya nası gidick petrov anlmadım

  7. Takım için en doğru karar olduğunu düşünüyorum Romain sezon içerisin de çıktığı antrenman seansların da özelliklede takımı geri bildirimlerde çok etkiledi Eric her zaman övgüyle söz etti ondan. 2009 a gelirsek R29 u anlatmama gerek yok o sezon hiç test yapmadan öyle bir arabaya gelip binmesi en baştan bir hataydı Şimdi ise sıfırdan başlayacak ve kendini gösterecektir. Raikkonen ile iyi bir ikili olacaklarını düşünüyorum.

    Söylentiler arasın da Renault un Motor desteği olduğu söyleniyor Romain için buda güzel bir şey.

    Petrova unutulmaz anılar yaşattığı için teşekkür ederim hakkı yenmez bu sene daha çok geliştiğini gösterdi ama geri bildirim de halen etkili olmadığını düşünüyorum. Sponsor olarak Renault un Rusya pazarına girmesin de Lada ve Petrov kilit isimlerdi Renault un Takım üzerin de hiç bir etkisinin kalmaması Petrovun koltuğunun sallantıda olduğunun göstergesiydi zaten. Son olarak da Raikkonen gibi bir pilotun Sponsor açısın dan etkili olacağını düşündüğümüz de gayet doğal bir karar.

  8. Ben hala Petrov olacak diyorum, ha gonlum Grosjean`dan yana o ayri 🙂

  9. bence çok doğru yaptılar… grosjean yeteneğini gösterecekdir

  10. Tam hazırlıklı bir şekilde görmedik bu adamı bir şansı hakediyor bence…2009 sezonu kendi için bir hataydı bence hazırlıksız f1 e gelmek zor iş arkadaş biz burada atıp tutuyoruz ama çok ciddi hazırlık ister,arabaya alışmak ister,deneyim ister, isterde ister

  11. Petrov-Heidfeld-Barrichello'dan biri olur diye düşünüyorum. Lotus beni yine şaşırtabilir tabi. Sene ortasında Raikkonen'i göndermesinler de kimi alırlarsa alsınlar.

  12. Doç.Dr.Kalpazan  avatarı
    Doç.Dr.Kalpazan

    Yanlış bir karar olduğunu düşünüyorum.romain iyi bir pilot ama zaten bir kere şansını denemişti.onun yerine ya tamamen genç bir pilot alına bilirdi(esteban guttierez).yada sutil olmadı kovalinen gine olmadı barichello alına bilirdi.grosjeane etdir ne kemik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir