FOTA Krizi Devam Ediyor – Sauber Ayrıldı, Sıra Toro Rosso'da mı?

yazar:

kategori:

Haberlere göre Sauber de günler öncesinden FOTA’dan ayrılacağını FOTA üyelerine bildirmiş.

Takım sözcüsü yapmış olduğu açıklamada, takımın bir çok nedenden ötürü artık birliğin üyesi olmayacağını, bu nedenlerin üyelere açıklandığını ancak bunların şu an için saklı kalacağını söyledi.

Ferrari, Red Bull ve Sauber’in ardından Toro Rosso takımının da birlikten ayrıldığına dair şüpheler var. Kaynaklar, Toro Rosso’nun bu hafta gerçekleştirilen toplantıya üye göndermediğini söylediler.

Toro Rosso bu konuda henüz bir açıklama yapmadı ancak takımdan bir kişinin toplantıya katılmamış olması ve takımın Red Bull’a ait olması, İtalyan ekibin bu birlikte kalmasını pek muhtemel kılmıyor.

FOTA’nın üyeleri Mclaren, Renault, Mercedes, Williams, Force India, Lotus ve Virgin salı günü durum değerlendirme toplantısı yapmıştı.

 


Yorumlar

  1. linkte yaptım ironiyi zaten, çaktırma 🙂

  2. sauber bağımsız?bence sözde bağımsız bir takım

  3. şu zil takıp oynama sahnesine birde etek eklesek:D:D:D

  4. RB ayrıldıktan sonra Toro Rosso'nun kalmasını zaten kimse düşünmüyordu. Sauber gibi bağımsız bir takımın ayrılması çok mu konuşulacak?

  5. Ferrari vs Mercedes durumu oluşacak gibi. McLaren, Mercedes, Force İndia ile Ferrari ve uydu takımları gibi. Bakalım bundan sonra daha neler olacak. Lotus Renault'unda ayrılmasını bekliyorum ben.

  6. Yusuf  Hitay avatarı

    gölge takımların ayrılması sürpriz değil.

  7. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    ahaha güzel yorum eyvallah

  8. Bunu bekliyordum zaten. Toro Rosso'nun durması beklenemezdi. Sauber de Ferrari'nin uydu takımı sonuçta.

    Diğer grup ise Mclaren, MGP, Force India ve Williams.

  9. rocco junior avatarı

    Kesin Ferrari ve Santander istemiştir hatta şimdi Sauber ve Toro Rosso da Fotayı satmıştır.Kaynak kısıtlaması işlerine gelmiyor ya çünkü çok paraları var.Sanki anlaşmaya yanaşmayan ve bütçeyi aştığı sürekli gündeme gelen bu takımlardı.Neyse akıl sahipleri olayı görüyor ve anlıyor zaten gerisi saplantıdan kurtulamamış insanların zırvalıkları.Şimdi ne diyecekler;seneye Ferrari şampiyon en kötü 2013.Pirelli gelir şampiyon Ferrari,Todt gelir aynı hikaye.Şimdi şampiyon olsak suç olmasak suç öyle kötü bir durum:)

  10. Ayrilin ayrilin aferin, Bernie zil takip oynuyodur simdi, concorde anlasmasi gelince cig cig yiyecekler sizi..

  11. Bunda süpriz bir şey yok. Sauber Ferrari ile Toro Rosso da RedBull ile beraber hareket edecek tabi.

  12. Takımların yaptığı çok saçma.Takımlar birliği olmassa kararlarını nasıl FIA ya iletecekler veya bazı şeyleri kabul edecekler?

  13. mercedeste ayrılır yakında

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir