Team Lotus, Mclaren Mühendisini Aldığını Doğruladı

yazar:

kategori:

Son dönemde Mclaren’de çalışan Iley, kariyerinin ilk yıllarında Jordan ve Renault takımlarında Mike Gascoyne’la birlikte çalışmıştı.

Team Lotus’un CEO’su Riad Asmat, geçtiğimiz haftalarda çıkan haberleri doğruladı ve “John’un kendisine sunduğumuz mücadele teklifini kabul etmesinden dolayı çok mutluyuz. Sıradaki seviyeye geçmemizde ve pist dışındaki kilit noktalardan birisinde performans bulmamızda yardımcı olacak.” dedi.

Mclaren ile olan anlaşması nedeniyle Iley, 2012 Haziran ayına kadar Team Lotus’a katılamayacak.

 


Yorumlar

  1. Furkan  Karaman avatarı
    Furkan Karaman

    ekstradan bir şey daha geçenki yazındaki KANIT NEREDE KANIT??? :D:D

  2. Furkan  Karaman avatarı
    Furkan Karaman

    arkadaşım gerçekten çok komiksin, ben senin neyine itiraz ettim, kaynak istedim kaynak, sen gelmiş neyi savunuyorusun? yazdığın senaryoyu eleştirdim. Kafadan atma bir senaryoydu içinde kafadan atma istatistikler vardı, hala öyle çok büyük ihtimalle öyle de olacak..Yok efendim Lotusun içinde Mclaren kurulacakmış da 2 seneye kadar falanda filanda hala gülüyorum:D (eğer mclarenden bir iki mühendis alımıyla bunun olabileceğini düşünüyorsan ona hiç birşey diyemiyorum konu benim için bitmiştir zaten) Ha bu arada önce araştırmalı sonra eleştirmeli sözünü kendine söylemiş olmalısın galiba hatlar karışmış orda biraz, benim yorumuma atlayan sendin hatırlatırım 🙂

  3. FURKAN!! burada ne yazıyo bu adamlar ne diyo..:)))) bunada bir klıf uydurmanı bekliyorum sanırım atmasyon bu sölenenler..:)) dediğim gibi insan önce kendisi araştırmalı sonra milleti eleştirmeli.. Furkan ve xtrabit racing, arkadaşlar dahada öğrenmek istediğiniz şeyler varmı..?? mesela F1'in İllegal araçları gibi..;)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir