Boullier: "Grosjean 2. Şansı Hak Etti"

yazar:

kategori:

Grosjean daha önce 2009’da sezonun ortasından itibaren Renault takımı adına yarışmıştı. 2010’da koltuk bulamayan Grosjean önce GT1’de yarıştı, daha sonra GP2’ye dönerek şampiyonluklar yaşadı.

Boullier “Mücadele dolu bir hedefi var. Romain bayağı bir süredir bizimle ve kişisel, profesyonel ve sportif açılardan bir çok hedefi var. Çok iyi koşullarda bırakmadığı takımda tekrar kendisine yer edinmeye çalıştı.”

“Sezonun son 2 yarışında ona antrenmanlarda fırsat verene kadar tüm hedeflerine kendi başına ulaştı. Takıma yeteri kadar yeteneği, hızı ve olgunluğu olduğunu kanıtladı.” dedi.

Boullier, Fransız sürücünün geri dönmesinde Total’in etkisinin olduğunu kabul etse de bunun asıl öncelik olmadığını söyledi.


Yorumlar

  1. Romain'in kariyerinde farkli serilerde 6 sampiyonluk var.Ben iyi araclara sahip olmasi durumunda muhtesem isler basaracagindan eminim sayin Bouillier'in de dedigi gibi 3-4 yil icerisinde takimda lider pilot durumuna gelmek ilk hedef olmali.LRGP'nin buyuk hedefleri var bu yil teknolojiye yaptiklari yatirim gercekten de devasal boyutlarda takim gercekten sampiyon olabilecek bir arac verebilirse Kimi ve Romain'e ikisi de elinden geleni yapacaktir.Asil soru Kimi'nin takimda kac yil kalacagi umarim yillarca bu ikili yan yana yarisir Romain'in Ice man'den ogrenecegi cok sey var 😉

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir