"Para Yerine Yeteneği Seçmemiz Hedefimizi Gösteriyor"

yazar:

kategori:

Takım eski dünya şampiyonu Kimi Raikkonen’le anlaşmasının ardından Vitaly Petrov’un yerine Romain Grosjean’a koltuk verdiğini duyurdu ve Petrov’un sponsor gelirlerini reddetmiş oldu.

Bahar “Bu bizim kararlılığımızı gösteriyor ve başarı için neyin olması gerektiğinin anlaşıldığını gösteriyor.”

“Takımın 2 büyük partneri Gerard Lopez ve Eric Lux ticari kaygı duymamamızı, mümkün olan en iyi sürücüleri almamızı söylediler.”

“Birlikte analizler yaptık ve Vitaly’nin tatlı bir ticari etkisinin olmasına rağmen saf yarışı seçmemiz gerektiğini söyledik. Maddi açıdan bizim için daha zorlayıcı olabilir ancak mücadeleye hazırız. Gerekli olursa harcadığımız parayı arttırırız.” dedi.

 


Yorumlar

  1. heidfeli boşa harcadaılar oysa puan canavarıydı tek eksiği zaferdi.2008 ingiltereyi spadaki başarılarını hatırlayın lütfen.rai ye laf yok groda süper ama sürüş istikrarında heidfeldin üstüne pilot tanımam.

  2. ister para için olsun ister başarı ya da populerite için olsun kimi Raikonenin getirilmesi her koşulda takdir edilecek bir hamleydi, çok iyi seçim ve bunu seneyede göreceğiz hep beraber…
    Not: bu arada bir finli geri dönmüyorsa gerçektende istemediğindendir. eğer dönmeyi göze aldıysa yarım kalan bir işi bitirmek istemesindendir. ve bunuda başaracağına inanıyorum…

  3. Parası için yeteneksizleri yarıştıracağımıza parası olan yeteneklileri yarıştırırız dediler herhalde. Mantıklı da. Grosjean'a özellikle dikkat etmek lazım. Patronun tanıdığı kontenjanından yarışıyor. Kendini geliştirmiştir umarım.

  4. Raikkonen'in gelmesi ile haberlerde fazla yer aldığını farkeden takım, mutluluktan verdikleri partide fazla sarhoş olmuş..

  5. Heidfeld'i gönderdiklerinde anladık parayı mı yeteneği mi seçtiklerini. Grosjean'ın sponsoru olduğunu biliyoruz, Raikkonen'in ise ismi tek başına para getirir.

    İki pilotun da yeteneği var ama getirdikleri para da var. Para yerine yeteneği seçiyoruz söyleminin gerçeği yansıtmadığı muhakkak. Eğer ki bu pilotlar para getirmiyor olsa idi o zaman görecektik gerçekten yeteneğe mi, paraya mı bakıyorlar diye.

  6. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Faal olmayan iki pilotla risk almak gerçekten ön sıralara yükselme adına iyi bir hedef.Tıpkı grosjeanın mümkün olan en iyi sürücü ve yetenek olarak addedilmesi gibi.

    Hemen hergün birkaç tane Lotus Reno haberi çıkıyor.İyi bir ambians yakaladılar.İyi reklam yapıyorlar..Bir de demeç verirken saçmalamasalar daha iyi olur.

  7. Mesele Raikkonen gibi bir ismi takıma katmaktı; bunun gibi büyük isimler nereye giderse para oradadır;

    Raikkonen isminin getirdiği sponsorlar takıma'da pilotlara'da fazlasıyla yeter;

  8. Gerekli olursa harcadığımız parayı arttırırız. Bunu en başından yapıp sezona adam akıllı bir araba ile başlamak dururken neden her iş bittikten sonra yapacaklar gerçektende anlamak çok güç. Dünyanın en iyi pazarlama platformu olan F1 de boy göstermek kazanmak her zaman güzeldir Lotus da bir reklam yapacak spor araba üreticisi olarak Bunu Raikkonenin Prestiji ile değil de kazanarak yapsalar daha güzel olmaz mı ?

  9. yani geçen sene para için vitali ile yarıştık

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir