De la Rosa: "HRT'ye Geçiş Geri Adım Değil"

yazar:

kategori:

McLaren’de yedek pilotken De la Rosa, HRT’ye 2 senelik anlaşma imzalayarak geçti.

Takım, 2010’da spora girişinden bu yana sürekli olarak en gerilerde mücadele etti.

Bu hamlenin geri adım olup olmadığı sorusu karşısında COPE Radyosu’na konuşan De la Rosa: “Hiç değil. Bunları bir kenara bırakıp çalışmaya başlamalıyız ki bunu her zaman severim”

“Bu İspanyol bir proje ve bunun benim için anlamı büyük. Dürüst bir proje bu. Sigara satmayacağımız bir proje. Bu bir İspanyol Formula 1 takımı. Şu anda sonuncuyuz ama ilerleme kaydetme amacıyla önümüzdeki iki sene için bir plan var”

De la Rosa, HRT’de büyük bir meydan okumanın kendisini beklediğinin farkında ama bu durum, proje için olan heyecanını engellemiyor.

De la Rosa: “Muazzam bir meydan okuma. McLaren’da kalabilirdim ama bunu yapmayı daha çok istedim. Çok daha sıkı bir iş bu ama aynı zamanda çok daha ilgi çekici.”

“David ‘e karşı Goliath gibi bir durum. Ama daha büyük bütçelere sahip, 50 senedir Formula 1 aracı üreten çok daha güçlü takımlara karşı mücadele etmek gurur duyulacak bir şey”

“İşte bu yüzden sıfırdan başlıyoruz. Nerede olduğumuz bilerek, gelişme arzusuna sahip, alçakgönüllü bir şekilde başlamamız gerek. Sadece yer kaplamak için burada değiliz”

“Önemli olan, gelişmek ve ilerleme kaydetmektir. Avustralya’da bir devrim olmayacak ama adım-adım gelişeceğiz”


Yorumlar

  1. yav ne var izmittekiler bu 3 takıma daha dayanıklı bir lastik verse.bakıyomuşun virgine redbull tur bindirmek için yol veriyor. 🙂

  2. sanki bu yıl gridde yer almış gibi konuşmuş

  3. Şu anda sonuncuyuz demiş ama HRT bu sene Virgin'leri geçti. Puan alamasa bile yarış sonuçları ile daha yukarıya yükseldi.

    HRT'ye sempati duyuyorum, daha önce de yazmıştım sebebini. Umarım daha başarılı olurlar.

  4. elvan dalton avatarı

    Yürü be

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir