Force India da 2012 Pilotlarında Sürpriz Yapar Mı?

yazar:

kategori:

Çok uzun süredir Force India’nın 2012’de Adrian Sutil yerine Nico Hulkenberg ile yarışacağı iddia ediliyor.

Takım Patronu Vijay Mallya ise Abu Dhabi GP öncesinde karar verileceğini söylemişti ama sonrasında bu süreyi sürekli olarak uzatmıştı. 

Son olarak Toro Rosso’nun da sürpriz bir şekilde yepyeni pilotlarla sezona gireceğini duyurmasından sonra Force India’nın kararı bekleniyor.

Takımın Perşembe günü Noel Partisi var ve orada gelecek senenin pilotlarının açıklanması bekleniyor.

Hulkenberg de kararın yakın zamanda açıklanacağını ifade etti.

Hulkenberg: “Elbette açıklamanın sonunda yapılacağı zamanı dört gözle bekliyorum. Ama şu ana kadar çok bekledik ve bundan sonra birkaç gün daha bekleyeceğiz, fazla değil”

2009 GP2 Şampiyonu, 2011 sezonunu yedek pilot olarak geçirdi ve bazı Cuma antrenmanlarında piste çıktı. Bir senedir yarışmamasına rağmen Alman pilot, fiziksel açıdan hazır olduğunu belirtti.

Hulkenberg: “Geçen sene fiziksel açıdan takımın pilotları kadar zinde olmam gerekiyordu. Eğer bir şey olsaydı, hazır olmam gerekiyordu. Dolayısıyla hazırlık programı oldukça normal: Ocak ayında antrenman kampı ve sene içinde doğal antrenman sınıfları”

Gelecek sene Force India’da iki Alman pilot görme ihtimali sorusuna Hulkenberg: “Biz pilotlar için, takım arkadaşınızın hangi ülkeden olduğu gerçekten önemli değil. Adrian ile, Paul kadar iyi anlaşıyorum. Her makul pilot ikilisi iyi çalışacaktır”


Yorumlar

  1. Süpriz değil beklenen oldu Nico Hulkenberg Force india yarış koltugunu kaptı (=

  2. Bu üçünden ikisi yarışmalı başkaları değil.

  3. Dün bir dostum ile konuşurken Petrovun Force india ile Konuştuğunu söyledi ve banada çok mantıklı geldi Bir de dünkü çıkan bu haber den sonra http://www.trf1.net/formula1_haberler/23699-mallya-force-india-dan-tamamen-ayrilabilir.html herşey olabilir. Petrovun 10 Milyon € değerindeki sponsorluklarının olduğunu unutmamak gerek Mallya'nın yaralarını sarabilir.

  4. Olur da Force India hint pilot rüyasına dalarsa kötü olur. Hem pilotlar için, hem de takım için. Mallya bir ara söylemişti hint pilot yarıştırmamasının sebebini: "İyi değiller, olsalardı yarıştırırdım"

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir