Ferrari Yeni Aracını İlk Teste Yetiştirecek

yazar:

kategori:

Autosprint’e konuşan Ferrari Medya Sorumlusu Luca Colajanni: “Yeni Ferrari F1 aracı, sezonun ilk test seansına katılmak üzere, Şubat ayının başlarında tanıtılacak.”

Colajanni, Maranello kökenli takımın tekrar düzenli kazanan bir takım olmayı amaçladığı yeni aracın geçen senekinden önemli ölçüde farklı olacağını belirtti.

Colajanni: “Şu anda yeni projenin aşırı uçlarda olup olmayacağını söylemek önemli değil”

“(Proje) elbette geçmişten sıyrılmış, çok farklı bir program olacak. Çünkü kazanmayı hedefliyor ve bütün takım tarafından zihinsel değişikliği işaret ediyor.”

2012nin ilk testi, 7-9 Şubat arasında Jerez’de yapılacak.


Yorumlar

  1. bu sene sampiyonluk cok kolay olacak herkes zor gececek sanıyo ama bence tam tersine ferrari rahat kazanacak 2012 yi

  2. kask tasarlamak gerçekten büyük bir yaratıcılık istiyor… önemli bir iş sen de benim gibi kasklara meraklısın anlaşılan :))

  3. Resimde ki pilotun Kaskını çok beğendim, araçla acayip uyumlu olmuş, Pilot da Bianchi galiba..

  4. FERRARİ bu defa kusursuz ollabilmek adına tabiricaizse ince eleyip sık dokuyor. eeee hatalardan ben bile ders çıkarıyorken onlarda çıkarmıştır herhalde 🙂 ayrıca motor sporlarında önceden konuşmak mümkündür fakat hayel kırıklığıda " bu bakımdan baktığın zaman FERRARİ çok erken araç hakkında yorumlar yapıyor kendilerinden çok emin altını çizerek her seferinde söylendiği gibi inanan bir ekiple yola devam ediyoruz evet inanmak başarmanın yarısıdır. bakıcaz artık testlerde söylemlerle eylemler arasında,ki farklara ayrıca aracın yanındaki metaryenler sanırsam araçtaki verileri toplamaya yarayan bir aparat

  5. ferrari fanları bile bu adamdan nefret edio bu herif bu takımda olduktan sonra ferrari zor şampiyon olur

  6. hava akış hızını ve yönünü ölçüyorlar sanırım. çaylak pilot testlerinde kullanmışlardı.

  7. aracın o yanındaki zamazingoda nedir.??

  8. bu muhabbetleri geçen sene ilk tanıtımda da yapmıştık şu an hatırlayamadığım bir arkadaşla. olm m.l msınız herkes saklarken siz çıkarıyorsunuz aracı diye yazmıştım. umarım değişir ama sanmam

  9. Belki söylediğinde haklısındır ama unutmaki… FIA kontrolleri şu bu derken herkes birbir arabasından zaten haberdar oluyor.Belki sende haklısındır ama benim bahsettiğim… Ferrari nin her an hazır olmasıydı.Yok çıkartırım yok yetiştiremem felan gibi kelimelerin arkasına sığınmadan aracını ortaya çıkarıyor… bunuda takdir etmek gerek.

  10. tantım günü rai 1 yada rai 2 canlı verecek yanılmıyosam saat 14 te.her sene aynısı olsuğunsan iyi biliyorum.hatta wrooom u bile izliyorum rai den.karting yarışını filan izledim geçen yıl.

  11. kartını masaya ilk koyan hep dezavantajlıdır.

  12. Takdir ettiğim mesele işte bu; Ferrari her zaman herkesden önce aracını görücüye ve piste çıkarıyor.

  13. tolga karanlık avatarı
    tolga karanlık

    Bu sitede artık "seneye bizim yılımız olacak" cinsinden bir açıklama daha okumak istemiyorum ya bu sene ortak olun zirveye artık!

  14. rocco junior avatarı

    Bu sezon eskiye oranla 1 hafta geç tanıtıyoruz bu güzel.1hafta bile olsa daha fazla çalışma imkanı olacak.Zaten ben erkenden tanıtımı sevmiyorum ancak isim Ferrari olunca illa görkemli törenler yapılır.Testte indirsek bile bence sorun olmaz.Hayırlısı olsun inşallah şampiyonluk hasretimize son verecek araç olur artık yetti cidden.Ayrıca ilgilenen arkadaşlar olursa Stefano Domenicali ile sesli chat imkanı olacak 16 Aralık tarihinde saat 14:00te.Paralı üye olanlar soru sorabilecek,ücretsiz üyeler ise misafir olarak takılıp izleyebilecekler.Ayrıntılar resmi sitede mevcut

  15. umarım bu sene istediğimizi alırız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir