Hispania'da Takımın Yeni Patronu Belli Oldu

yazar:

kategori:

HRT, Çarşamba günkü açıklamasında Kolles’in görevinden ayrılacağını duyurmuştu.

1988 ve 1989’da Minardi ile Formula 1’de yarışan Perez-Sala, HRT’ye bu sene Temmuz ayında danışman olarak dâhil olmuştu.

HRT CEO’su Saul Ruiz de Marcos: “Temmuz ayındaki takımın kontrolünü almamızdan itibaren yaptığımız ilk iş, çalışmak ve bulunduğumuz yeri değerlendirmekti; aynı zamanda kendimize bir hedef ve bir strateji belirledik. Son birkaç aydır ayrı ve durmaksızın çalıştık”

“Önceliğimizin araç, merkez ve pilotlarımız olduğunu her zaman net bir şekilde belirttik. Aracımız gelişiyor; Pedro (de la Rosa), takım için büyük bir değer; takımın her zaman İspanya’da yerleşik, herkesin tek çatı altında olmasını istedik. Luis (Perez-Sala) ile çalışmaya başlamamızdan bu yana bağlantımız harika oldu”

“Şimdi takımda çok da kilit bir rol alıyor ama bilgisi ve işleri yapış şeklini göz önüne alınca, bu kararı vermek kolay oldu. Verebileceğimiz en iyi karardı. Ayrıca Colin’e (Kolles) ve Manfredi’ye (Ravetto), takımda bulundukları iki senedeki çalışmaları, adanmışlıkları için teşekkür etmek istiyorum. Gelecek için onlara en iyi dileklerimiz sunuyorum”


Yorumlar

  1. ya alonso bu hrt ye geçse ya orda şampiyon olur

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir