Alonso Renault'nun Hızıyla Cesaretlendi

yazar:

kategori:
Fernando Alonso antreman seanslarında Renault’nun ilk on içinde yer almasıyla neşelendi. Eski dünya şampiyonu bu sabah en hızlı dördüncü isimken öğleden sonra dokuzuncu sıraya geriledi. Henüz aracın dengesinden memnun olmasa da Renault’nun İstanbulPark’ta iyi durumda olacağına inanıyor.
"Bugün pistin durumu ideal değildi ama bu tüm takımlar için geçerli ve programı çok fazla etkilemedi."
"Yarın için hâlâ bazı gelişimlere ihtiyacımız var özellikle de aracın temel dengesinde. Ama bugünkü performans hafasonu için cesaret verici."
Alonso’nun takım arkadaşı Nelson Piquet ise sadece 16. olabildi ama o da haftasonu için güvenli hissediyor.
"Günüm normaldi. Sabah set-up ayarları ile yoğun bir gün geçirdim, öğleden sonra da lastikleri test ettim. Genel olarak iyi hazırlandığımızı düşünüyorum.Yarın yapabileceğimin en fazlasını son seansta yapma konusunda kararlıyım"
Takımın Mühendislik Şefi Pat Symonds ise takımın hava koşullarından şaşkınlık duyduğunu söyledi.
"Bugün kolay geçmedi. Yarışın daha erken bir tarihe alınması nedenyle düşük bir sıcaklık bekliyorduk ancak bu umduğumuzdan da düşüktü."

Yorumlar

  1. ogün arkandayım kardeşim 🙂 podyum bekliyorlarmış 🙂 aç tavuk kendini darı anbarında zannedermiş :)))

  2. vahit başol avatarı

    ogun savas arkadas sana gusle bır cevap verıyım ben.oyle bı cumle kurmussunkı anlatamam.gorende renonun her yarısta motoru arızalanıyo yada yarıs dısı kalıyo zanneder.hangı takımı tutuyon bılmem ama,ferrayı ornek alalım sanırım avusturya yarısında her ıkı ferrarıde yarısı tamamlayamadı ne sımdı ferrarı kotu goruyon adamlar ambargo koydı resmen,yorumlarını yazarken bıraz dıkattlı yaz kardesım kıskırtııc olma sonra vay efendım alonsocular hep boyle..korkma alonso ve reno gelecekk sem merak etme gelmese bıle canları sagolsun bız herzaman alonsun yanındayızz

  3. ogun savaş avatarı

    tabii tabii tabii 😀 önce bi yarışı bitirmeyi öğrensin reno ondn snra hız memnun etsin alonsoyu:D

  4. vahit kardesım bnde renault pılotlarından cok ıyı sıralama beklyrmm ılk 5 içine sıralamalrda gıreblrr fernando nelsonda 7.sırayı alablrse cok super olurr ama su bı gercekk her yarıs daha da gelısyrzz

  5. vahit başol avatarı

    sana aynen katılıyom alonsoo:) bence yarın ılk beste suprız kısıler olabılırr.herkes polu ferrarı alıcak dıyo ama bencee yarınkı sıralama turları cok heycanlı gececek gıbııı.ınsallah alonso yarın ılk bes ıcınde olurr osaman starta belkı yer kapabılır hadı hayırlısı.herkes ıcın seyrı gusle bır yarıs olsun.bır pılot alıp basını gıtmesın ya bıktık osaman yarıs sıkıcı oluıyo.bırbırlerıne yakın yarıssınlarıı hata yapsınlar gecıs olsun helde sekıncı vırajda ınsalah dedıgım gıbı bır yarsı olur herkese hayırlı aksamlar arkadaslar:)))))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir