Raikkonen Kaybettiği Zamana Yanıyor

yazar:

kategori:
Dünya şampiyonu Kimi Raikkonen öğleden sonraki seansın en hızlı ismi olmasına rağmen sorunlu gününün yasını tutuyor.
Sabahki seansta vites kutusu nedeniyle zaman tablosunun en altında yer alan Fin pilot "Cuma günlerinin en iyisi değildi. Bu sabah vites kutusu problemi yaşamadan önce sadece bir tur atabildim. Öğleden sonra da aracın doğru dengesini bulmakta biraz zorlandım."
"Bugünkü problemlerden biri de lastikleri doğru ısıda tutabilmekti ama yarın pistin tutuş seviyesi de artınca ve biz de ayarlarımızı geliştirince farklı bir durum ortaya çıkacak."
"Bu sabah çok değerli zamanlar kaybettik ama yine de analiz etmek için yeterli veriye sahibiz. Bu yüzden haftasonu için hazır olduğumuzu söyleyebilirim." diye konuştu.
Türkiye’de hat-trick yapma yolunda ilerleyen Felipe Massa ise sabah seansının en hızlı ismiyken öğleden sonra üçüncü sıraya yerleşti.
"Genel olarak olumlu bir gündü. Biraz kirli olsa da pist çok hızlı. Bu da hata yapmanın daha kolay olacağı anlamını taşıyor. Düşük sıcaklık, ilk turlarda lastiklerden doğtu verimi almayı engelleyebiliyor. Özellikle de sert olanlarda."
"Çok farklı ayarlar denedik. Şimdi mümkün olan en iyi şekilde hazırlanmak için bu üç saat boyunca topladığımız verileri değerlendirmeliyiz."
"Bu pistte çok rahat hissediyorum. Yarın ve pazar günkü yarışta çok rekabetçi olacağımı düşünüyorum. Geçen iki yılda yaptıklarımdan sonra burada tekrar kazanmak harika olur."

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir