Ricciardo: "İnanılmaz Bir Noel Hediyesi Oldu"

yazar:

kategori:

2011 sezonunun ikinci yarısında HRT adına yarışan Avustralyalı pilot, önümüzdeki sene Fransız Jean-Eric Vergne ile Toro Rosso’da takım arkadaşı olacak.

Bununla birlikte Ricciardo, resmi açıklama gelene kadar geleceği için endişe ettiğini kabul etti.

Ricciardo: “Aslında evdeydim ve akşam yemeğinden sonra telefon geldi. Kısa, net ve özdü ama tam olarak duymak istediğim şeydi.”

“İnanılmaz bir Noel hediyesi ve büyük bir rahatlamaydı. O anda annem ve babamla birlikteydim. Odamdan çıktım ve gelen haberi onlarla paylaştım. Çok özel bir duygu”

“Bir şeyler netleşene kadar her zaman bir parça kaygınız olur. Ama Red Bull’daki herkesin, benim menfaatimi koruduklarını biliyorum. 2012’de bir koltuk bulmamı sağlamaları adına bu sene yeteri kadar iyi iş çıkardığımı hissediyordum. Bir şeyin olacağına inancım vardı”

“İnanılmaz bir duygu bu. Gelecek sezona, ne yapacağımı ve sadece neye odaklanacağımı bilerek girmek harika. Bu sene zaten çok zaman geçirdiğim iyi insanlarla çalışmayı dört gözle bekliyorum. Yani 1012’de dört gözle beklenen çok şey var”

Ricciardo ayrıca 2012’nin, Renault 2.0 serisinde de takım arkadaşı olan Vergne ile ikisi için iyi bir deneme olacağına inanıyor.

Ricciardo: “Takım arkadaşı standartlarında oldukça iyi bir ilişkimiz vardı. Gelişim gösterdikçe aramızdaki rekabet güçlendi ama önemli olan, birbirimize saygı duymamız. İkimiz de birbirimizi yenmek istiyoruz ve bu, ilk defa yarışmaya başladığımızdan bu yana böyle.”

“Elimizdeki donanımdan azamisini almamız iyi bir şey. Gelecek sene ikimiz için de düzgün bir test olacak.”


Yorumlar

  1. bu adm ilk olarak hartleyle kapıştı onu yenince koltuğu kaptı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir