Alonso Ferrari'nin Merkezine Kamp Kurdu

yazar:

kategori:

Haber: “Şimdi, Pazartesi’ye kadar birkaç gün simülatörün kumandasına geçmek için Maranello’ya gitti.”

“Aslında normalin aksine İspanyol, Madrid’deki Shell’in düzenlediği muhabirlerle olan etkinliğe katılamadı”

“Onun yerine (Alonso) 2012 aracı hakkında farklı çözümler denemek için İtalya’ya geçti ki (araç) bir süredir gelişim döneminde ve Ferrari, tekrar kazanmayı umuyor”


Yorumlar

  1. yazamıyor olsan daha iyi olurdu.

  2. aşağıda bana hakaretler yağdıran tahir cansız la laf yarışına girecek değilim çok değil daha 1 kaç gün önce sitemizn değerli yazarlarına hakaretler yağdırmıştır bu insan öyleki kendisi alonsoyu michael scuhacmeher hatta sennadan bile daha iyi oldunu sanmaktadırrr

  3. yeni aracın özellikle büyük bir denge sorunu olduğunu sanmıyorum . ferrari araçları yıllaaaardır denge sorunlu doğuyor zaten . ne zaman ferrari aracı kameraya yansısa viraj çıkışı illa bir arkadan kaymasını görüyoruz , onboardda önden kaymasını veya kontraları görüyoruz . yani bu çalışma bence artık bu sorunu çözmek için . dediğim gibi ayrıyetten bir denge sorunu olduğunu sanmıyorum . bir ferrari taraftarı kesinlikle biliyordur ferrari araçlarının bu arkadan kayma sorununun sürekli olduğunu 🙂

  4. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Bu şahıs kişilik arayışına girmiştir.Burada kişiliğini bulup geliştirmek istemektedir.Yaklaşık 5-6 ay önce peydah olmuş ve bugüne kadar 30 a yakın nick kullanmıştır.Daha birkaç gün önce avatarında kore pisti vardı.Nickinde" 2011 kore telsiz"… vardı..Buttondan vettele kadar birçok pilotun fanlığını yapmış ve sadece Alonso haberlerinden beslenmiştir.Sitenin maskotudur.
    Benimle uğraşan ne ilk ne de son kişidir.Burada bana soyadı takanlar da oldu başka biri ile aynı kişi diyen de oldu.Hedefte olmaktan çekinmem.

  5. Bu sırada … Bildiğim kadarıyla ; Alonso Maranello da yeni araşda denge arayışlarıyla ilgili olarak takıma geri bildirimlerde bulunuyor.Eskiden bu işleri MSC pistde çalışarak yapıyordu şimdi ise simülatörde çalışan pilotlar bu verileri iletiyorlar.Herkesin bildiğ gibi… ALonso işinin başında olmayı seviyor ve bunuda yapıyorken insanların neden zoruna gidiyor???Ferrari nin yeni aracının denge sorunu yaşıyor olması onların adına kötü… umarım kendilerine özel bir denge bulabilirler.Ferrari sıfır omrga denediğinden beridir gerçek başarıyı göremedi.

  6. Kime benzemek istedinde olmayınca bunun kahrını yaşıyorsun… Tahir olmadığın açık ama Tahir e benzemek istemen oldukça dikkat çekici!.

  7. alonsonun takımı sahiplenme anlayışı çok iyi bir özellik aracın bu çabayla gelişmediğini geçtiğimiz sene gördük yani araç bu şekilde şampiyon araç olmuyor vettel sezon öncesi gününü gün etmesine rağmen araç sezon başlar başlamaz uçuşa geçiyor
    yani anlatmak istediğim alonsonun bu çabası aracı hızlandırmaktan çok fabrikadaki çalışanlarlar arasındaki güveni maksimuma çıkarmak olaya bu yönüyle bakalım yoksa alonso süper kahraman değil cort diye dünyayı kurtaracak da değil ama fabrikanın gönlünde taht kurduğu kesin

  8. alonsonun neler yapabildiğini gördük fıa sayesinde yarış kazandı italya monza gp de hamiltonu kastediyosun sanırım senin pilotun geçen yıl abu dabi de 40 tur bir çaylak pilotu kovaladığını unutma altından kalkamayacağın laflar etme.

  9. Kullandığım mantık yukarıdaki avanti'nin mantığıdır.

  10.  2011 monza ağlayarak  telsizden rakip pilotu g avatarı
    2011 monza ağlayarak telsizden rakip pilotu g

    senin neler yapabileceğini bu sezon ki vasat araçta bile görebiliyoruz el nano yolun açık olsun.

    pistin 2 hızlı aracı ile 5 olanlarıda biliyoruz ayrıca..))

    ve italya monzada olduğu gibi 25 tur öndeki rakip takım pilotunu geçemeyip telsizle yol alan zihniyetleride..

    sonrası malum rihannaya pitde eşlik et ve arkadaşından 25 sn fark ye

    ve pistin 2 hızlı aracı ile de Alonsonun arkasında massa ile çarpışan araba oyna işte buna gülünür

  11. mantığına hep hayran olmuşumdur.

  12. 🙂

    İki 'şoför'ümüz de 'karı-kız'ın arasına üçer galibiyet sıkıştırdı. Pistin 'en komple pilotu' ise evli olup 'karı-kız'la uğraşmadığı halde ittire kaktıra sadece bir galibiyet verilebildi.

  13. desteklerimiz sana ve ferrariye önümüzdeki sene sizden bir şampiyonluk bekliyoruz..!

  14. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Takım Sana Hak Ettiğin Aracı Verirse Neler Yapabileceğini Biliyoruz. Sana Güvenimiz Tam. 🙂

  15. copy derim ben buna.

  16. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    alonso tapınak şövalyesi beyler dağılın 😀

  17. sana güvencimiz tam el nano!!

  18. Eskiden Schumi de böyle yapardı. Fernando baktı ki sağlam otomobil geleceği yok. İşe kendisi el attı.

  19. Bazı "zeka bakımından 'geri zekalı' diye tabir edilen sınıfta yer alan" maklerıncı ergenler yine basmış Alonso ile ilgili bir haberi.Tabi,kendi "şöförleri" karı-kızla uğraşmaktan yarış kazanmaya vakit bulamadığı için,gridin en komple pilotuna sarmaya başladılar can sıkıntısından.Onları da anlamak lazım aslında…

    Alonso sana zaten söyleyecek söz bulamıyorum.Ferrari'ci sanardım kendimi,meğer ben Alonsocu'ymuşum…

  20. elvan dalton avatarı

    Benim derdim imajıyla değil, şampiyon olduğu senelerden birinde bi reno mekanikeri şumi kim gibisinden bi tişört giymişti. O gün dalasım geldi kendisine hala da gitmedi. Ha yiğidi öldürürüm hakkını yemem. Mevcut formuyla ve olgunluğuyla griddeki en iyisidir, hatta şumi'nin en iyi olduğu dönemdeki haline denktir belki de daha iyidir.

  21. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    şu resime baktığımda nedense aklıma hep don kişot tipi gelir 🙂

  22. geçen senede maranelloda yatmıştı sonuç 1 yarış galibiyeti 😀 .. bence maranelloya gitmektense biraz tatil yapsın sonra hem kendini hem takımı strese sokuyor sezon ortasında

  23. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Bence mclaren deki gibi saçı sakalı kesmeli, kafası daha rahat eder kaskın içinde. Bende hiç sevmiyorum bu saç sakal halini.

    Umarım önümüzde ki sezon hakettiğin yerde olursun şampiyon..

  24. Muammer UYAR avatarı

    Tek kelimeyle ALONSO .Başka söze gerek yok.

  25. tolga karanlık avatarı
    tolga karanlık

    Hayranım ulan sana!

  26. Bizim Kimi de,alonso kadar iş ciddiyeti ve profösyonellik olsaydı zaten en iyisi olabilirdi(olabilirdi diyorum olurdu demiyorum kimse üzerine alınmasın) ama zaten alonsoyu komple yapanda bu helal olsun diyelim

  27. Alonso'nun tatile çıkması daha çok işe yarayabilir. Zira geçen yılki araç üretilirken de fabrikadan çıkmıyordu.

  28. Alonso her zamanki gibi işine çok ciddiye alıyor ve öylede olması gerek. Gerçekten de harika bir pilot Geri bildirim olsun Elinde ki paket'den maksimum performansı çıkarma olsun tek kelime ile harika. Renault yılların da da böyleydi ve başarıyı elde etmişti. Umarım hak ettiği arabaya sahip olur.

  29. elvan dalton avatarı

    Griddeki en iyi pilot ve altındaki dandik araca rağmen müthiş işler başarıyor. Yinede resmine bakınca kendisine dalasım geliyor. Tipe bak, bıyığa bak.

  30. Adam şampiyonluga galibiyete aç 🙂

  31. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Alonsonun gündeme geldiği konu bazı mclarencileri epeyce rahatsız etmiş.Öyle ya kendi pilotları magazinsel işlerle uğraşıp nicole ve menejerleriyle gündeme gelirken bu durumda Alonsoyu kıskanmaları gayet normal.

  32. "Ferrari, tekrar kazanmayı umuyor"

    Ferrari'yi tekrar kazanmayı umacak hale getirmekte başarıdır.

    dediğim* gibi…….
    ————————————————————————————–

    * 2012: A McLaren Odyssey (spa2000) 23.11.2011 14:30:14

    …….kazanma alışkanlıklarını yok etmesi için diaza temiz bir sezon daha lazım.
    sadece bu hususta kendisine güvenmemizi ve sabır göstermemizi istiyor.

    http://www.trf1.net/formula1_haberler/23408-montezemolo-vettel-e-gerek-yok-en-iyisi-alonso.html

  33. Geliştirme yarışı ve uğraşı bana yarışlardan daha heyecanlı geliyor.

  34. David Jones avatarı

    Adam aracı geliştirecez diye tatil bile yapmıyor. Helal olsun sana Alonzo. Zafere gidilen yolda çekilen çile kutsaldır. Adeta Ferrariyle bir bütün oldun. Takım ve kendin için elinden geleni yapıyorsun. Eninde sonunda hedefine ulaşacaksın inşallah.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir