Domenicali Yapılan Değişikliklerle 2012'de Sürpriz Yaşamamayı Umuyor

yazar:

kategori:

Maranello kökenli takım, 2011 sezonundan önceki kış dönemindeki testlerde cesaret veren sonuçlar alıyordu ama Avustralya’da sezonun ilk yarışında görüldü ki beklenen yerden uzaktalar.

Sonuç olarak takım 2011’de sadece 1 galibiyet çıkardı ve takımlarda da uzak farkla 3. olabildi.

Domenicali, 2012 için atılan adımların karşılığının görüleceğini düşünüyor.

Domenicali: “Bir taraftan, bazı değişiklikler yapmak için organizasyon açısından tepki vermeye çalıştık ve birçok yenilik yaptık. Gelecek senenin başında yine bazı değişiklikler yapacağız”.

“İkincisi, elbette mütevazı bir yaklaşımla, gelişimin hiçbir alanının küçümsememesini sağlamak istiyoruz”

“Yeni kurallarla birlikte, beslemeli difüzör denen konuda büyük bir etki olmayacak. Bu yüzden genel olarak aracın çok verimli olmasını, yere basma kuvveti üretebilmesini sağlamalıyız. Çünkü bu seneki ana sorunumuz oydu”

“Ve gerçekçi olmamız gerektiğini de söylemem gerek. İnanıyorum ki teknik insanlar üzerine olan seçimlerimiz, sezon başladığında büyük bir sürpriz yaşanmamasını sağlayacak.”

“Gece gündüz burada olan insanların yaptığı çalışmalara güveniyorum. Çünkü olmamız gereken yere gelme adına büyük bir istek var”

Domenicali ayrıca yeni aracın 2012’nin ilk testine yetişeceğini, tanıtımın ise yaklaşık bir hafta öncesinde yapılacağını teyit etti.

Tanıtım zamanı için Domenicali: “Şubat ayının ilk haftasını hedefliyoruz. gününü tam olarak bilmiyoruz ama yeni araçla ne zaman hazır olmamız gerekiyorsa o zaman olacak.”


Yorumlar

  1. Ne sen ne de ekibin şampiyonluğa oynayacak bir araç üretemezsiniz Stefano.Sana tavsiyem çaktırmadan Horner la anlaş,parayı bastır gizliden 2 tane Redbull RB8 al,araçları Ferrarinin renklerine boya,2 tane de adam gibi pilot bulursan garanti şampiyonsunuz.Hiç downforce üretecem diye kendini yorma.

  2. çekoslovakyalılaşan adam avatarı
    çekoslovakyalılaşan adam

    kardeş seni takip ediyorum gülmekten ölüyorum aynen devam ahaha

  3. Domenicali'nin şu an takımdaki önemini ve Ferrari takımının geçmişindeki yerini bilmemen sürpriz değil ama 😉

  4. Senin hala bu takımın başında olabilmen asıl sürpriz…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir