Ferrari ve Sutil 2013 İçin Sözleşti Mi?

yazar:

kategori:

Auto Motor und Sport’a göre Formula 1 padoğunda, Ferrari’nin Sutil’i Massa’nın yerine getirmek ile ilgilendiği konuşuluyor.

Massa 2011’de beklenenden çok uzaktı ve takım arkadaşı Alonso’nun gölgesinde kaldı. 2012’de iyi performans göstermesi için üzerinde büyük baskı olan Brezilyalı pilota patronlarından da uyarılar geliyor.

Massa’nın Ferrari ile 2012 sonuna kadar anlaşması bulunuyor ve bu anlaşmayı delmek de kolay olmayacak ki durumu, 2009’da Ferrari’nin Alonso için Raikkonen’i göndermesinden farklı görülüyor.

Massa’nın anlaşmanın feshedilmesi karşısında kendisine verilecek parayı kabul etmesi pek tahmin edilmiyor ve Ferrari’nin de konuyu FIA’ya kadar taşımak istemediği düşünülüyor.

Haberlere göre Sutil, Williams ile bir senelik anlaşma yapıp, 2013’te Massa’nın Ferrari anlaşması bittiğinde Ferrari’ye geçmeyi göz önünde bulunduruyor.

Öte yandan Williams, 2 senelik bir anlaşma istiyor ama Alman pilot, 2013’te büyük bir takıma geçmek için kendini özgür hissetmek istiyor.

Yine haberlere göre Sutil, Williams ile anlaşma konusunda çok uzun süre beklerse, takım bir anda Rubens Barrichello veya diğer boş pilotlardan birine dönebilir.

Brezilyalı Barrichello’nun sponsor paketi 5 Milyon € oldu ve Williams ile yeniden anlaşmak için çok istekli.


Yorumlar

  1. massa için önümüzdeki sezon son şans belkide sutil 3. pilot olcak massa sene ortasında kovulursa yerine geçer çok ihtimal var

  2. RAİKKONEN  41 avatarı
    RAİKKONEN 41

    massa iyi pilotda araç lastiklere tepki veremiyor ısıtamıyorlar sebep budur !!!

  3. massanın performansından şüphe edenler özellikle ingiltere 2008 de yrden yere vuranlar brezilya 2008 deki performansına baksınlar.her türlü şartlara rağmen lewis e nerdeyse 40-50 saniye fark atarak kazandı.üstelik 2 side şampiyonluk için mücadele ediyodu.baskı altında kim hata yapıyor merak ediyorum.

  4. aslına bakarsanız bende şaşırdım ama yapcak bişiy yok SERGİO PEREZ 2013 te FERRARİ koltuğunda olacak bu büyük bir olasılık aslnda bu yıl yıldızı parlayan biri vardı " jamie-alguersuari yakışırdı ama demekki benim gördüklerimmi göremiyorlar bu isim çok başarılı olur idda ediyorum büyük bir takımda bakalım zaman herşeyin ilacıdır. umarım SERGİO PEREZ beni yanıltır,da gideni aratmaz….!!!!

  5. çünkü kimse massa dan memnun değil !

  6. eminim çok zorlanacaktır 😀 asıl konu yöneticiler hiç bir önlem almıyor saçma sapan nickli üyeler taklitçi üyeler kontrol edemiyorsanız yorum yaptırmayacaksınız

  7. barecello 77 avatarı

    Massa geçtiğimiz yıl iyi bir performasn gösteremedi.Tabi bunda aracın kötü olmasıda pay sahibi.Aslında yapılması gereken en temelden bir araç yaratılması.Alonso çok iyi bir pilot,onun yanında yarışmaya Sutili layık görmüyorum.Açıkçası bütün pilotlara bakıldığında ümit vadeden de yok gibi.Galiba çok fazla kural ile mücadele etmek takımların işini zorlaştırıyor.

  8. Massa gerçeği kabul edip ayrılsın da, kim gelirse gelsin. Artık o durumdayız. Sutil istikrarlıdır.Sonuçta sezonu bitirebileceği en iyi yerde bitirdi.

  9. tolgakaranlik avatarı
    tolgakaranlik

    Kim boşta kalsa Ferrari'ye gelecek diyorlar yahu

  10. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    ne yani şimdi bu serkan insan taklidimi yapmaya çalışıyor :)))

  11. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Serkan yıldırım, bak kardeşim benimle uğraşma.Burası hayvanat bahçesi değil , taklit yeteneğini başka yerde göster.

  12. Kubica eski formuna dönerse tüm hesapları bozabilir Ferrari hayali kuranlar için

  13. ferrari formula 1 takımı felipe massayı çok seviyor eski takım patronu nicolas todh un çocuğu felipenin menejeri kendi düşünceme göre felipe bu takımdan emekli olana dek ayrılmaz bu sene 2. yarıda özellikle sıralamalarda alonso ile olan farkı kapadı yarışlarda biraz şanssızdı ferrari onu kolay kolay bırakmaz

  14. birincisi ferrarinin tarihine bakarsan asla ve asla dandik uyduruk bi takım olmadığını bve olmayacağını anlaman gerekir
    ikincisi massayı şuan hiçbir ferrari taraftarı istemiyor ancak zamanında kimi raikonen i kovan ferrari istediği an massayıda kovabilir..

  15. belki de brezilya, fiat ve ferrari için çok önemli bir pazardır.

  16. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Sergio Perez Olmazsa Sutil Olabilir 🙂

  17. hah bu habere göre konuşursak ferrari çok uyduruk bir takım olacak ki massa'yı göndermemesinin tek nedeni kovamaması mı? massa lan massa.. ve üstüne üç araç yarıştırmak isteyen ferrari..
    galiba bunlar anlaşma yapmakta da baya başarısız.
    sonra massa'nın yerine sutil???? bunlara inanması güç, sutil'in bir takım arkadaşı vardı şimdi ferrari de temizlikçi falan mı onu da unuttuk.

  18. fatih güçlü avatarı
    fatih güçlü

    ferrariyi veya mclareni frentzen'e verseydik acaba kim şampiyon oluyordu 99'da

  19. Sutil Formula 1 dünyasının yeni Heinz-Harald Frentzen'idir bence eğer Vettel yeni Michael Schumacher ise. Kendisinden iyi bir ikinci pilot olacaktır ancak koltuğun en büyük adayı bence Sergio Perez.

  20. ferrarinin,massa nın 2012 performansını görmeden böyle bir şey yapacağını sanmıyorum…

  21. Sutil Lastikleri Isıtan Bir Pilot Ferrari'yede Lastik Isıtmada Sorun Yaşamayan Bir Pilot Lazım.2008'De Massa Lastiklerle Sorun Yaşamamıştı Sürüşü İyi Ama Devamı Gelmedi.

  22. sutil ferrari için iyi bir seçenek ancak perez ve bianchi yi göz ardı etmeyelim ikiside genç yetenek..

  23. normalde olsa sutili istemezdim ferraride ama öyle bir durumdayız ki artık bıktık massadan . hangi pilot olursa olsun artık massanın yerine gelsin . sutil daha iyi iş çıkarır kesin massadan .

  24. en azından yerine dandik paralı pilot almadılar. Ben hülkenberg'den çok umutluyum.

  25. Iyi bir Sutil,kesinlikle hem Di Resta'dan hem de Hulk'dan iyidir.Ancak Sutil'de kusra bakmasin yumurta kapiya dayanmadan birseyler gostermemeyi adet edindi kendine.Ne zamanki Sutil'in sozlesme bitme noktasina geliyor ozaman basliyor gercek performansini ortaya koymaya.Sapkayi onune alip dusunmeli bence.Sezonun ikinci yarisindaki Sutil icin evet Ferrari'de de yarisir Red Bull'da da Mclaren de de ancak sezonun ilk yarisindaki ve 2010 yilindaki Sutil,gridin disinda kalir.Umarim Williams ile kisa sure icerisinde sozlesmesini imzalar yoksa gercekten yazik olacak!

  26. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Force india Sutili Göndermek ile büyük bir aptallık yaptığını Yakında anlar..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir