Montezemolo: "Kazanmak İçin Gereken Malzemeye Sahibiz"

yazar:

kategori:

Çalışanları önünde yeni yıl öncesi konuşması yapan Montezemolo, fabrikadaki çalışmalardan cesaret aldığını, şu anda doğru insanlara ve Red Bull ile mücadelede gereken yaklaşıma sahip oldukldile getirdi.

Montezemolo: “İyimser olmak istiyorum. Çünkü, Domenicali ve adamları Fry, Marmorini, Lanzone ve Tombazis tarafından ortaya koyulan çabayı simgeleyen konsantrasyonu ve ayrıntılara olan dikkati görebiliyorum.”

“Gelişim için yeni aracın tasarımından simülasyon çalışmalarına, pitstop hazırlıklarından kalkışlara kadar bütün alanlarda çalışmalar sürüyor.”

“Bu senenin (2011) gidişatından memnun olamayız. Kendimizi bağışlatmak için büyük bir istek var. Çünkü sonuçlar kendi başlarına gelmez; leylekler getirmez. Her birinizin sıkı çalışması gerekecek. Mükemmellik, kabiliyetten doğacak; ilk cepten kalkmak ve bu kabiliyet, bu şirketin gücüdür. İnanılmaz ürünlerin arkasında inanılmaz adamlar ve kadınlar var”

“Tekrar kazanmak için gereken bütün malzeme var”

Di Montezemolo ayrıca Felipe Massa’nın 2012’de geri döneceğine olan inancını ifade etti.

Montezemolo: “Ayrıca gelecek sene pilotlarımızdan harika şeyler bekleniyor. Felipe, gelecek senenin onun için çok önemli olduğunu biliyor. Ama ona rekabetçi bir araç vermek bize kalıyor. Eğer bunu başarırsak, eminim ki (önceden) çok başarılar elde etmiş, Michael’dan (Schumacher) ve Kimi’den (Raikkonen) daha hızlı olmuş Felipe’yi tekrar keşfedeceğiz.”

“Fernando, rekabetçi bir araca sahip olmamasına rağmen inanılmaz bir sezon geçirdi ve 60 sene önce Ferrari’nin ilk Formula 1 galibiyetini aldığı Silverstone’da sembol olan zaferi ile hepimizi mutlu etti”

“Pilotlarımız konusunda hoşumuza giden şey, takımla birlikte çalışma kabiliyetleridir. Bunu Felipe’de biliyordum ve aynısının Fernando’dan da gösterilmesi hoş bir sürpriz oldu. Piste evrak çantalarıyla gelip takımın günlük hayatını paylaşmayan pilotlardan hoşlanmıyorum. Onlar Ferrari’den değildir.”


Yorumlar

  1. BU KADAR UMUTSUZ VE KESİN HÜKÜMLÜ OLMAYIN ARKADAŞLAR.GENEL ANLAMDA HERKEZDE BİR İNANÇSIZLIK VAR. AMA FERRARİ DEĞİLMİDİR,Kİ BUNDAN ÖNCE EN ÇABUK ARACI GELİŞTİRİP GÜNCELLEYEN TAKIM.LUCA TAKIM PATRONU OLARAK KONUŞUYOR HAKLI OLDUĞU TARAF OLDUĞU GİBİ ELEŞTİRİ İÇEREN YANLARIDA VAR ELBETTE BU BAŞKA BİR KONU..! BİZ FERRARİYİZ VE TAKİP EDİLEN,KOPYALANAN,HER ŞARTTA ŞARTLARI ZORLAYAN ZİRVEDEN İNMEYEN TEK EKİBİZ… GERİSİ TABİRİCAİZSE FEFERRUATTIR.

  2. Dominik aliyi gönderin bakın nasıl yarışlar kazanıyorsunuz, tek yapmanız gereken bu. 2008 massa 2010 Alonso basit hatalarla şampiyonluğu kaçırdılar Tost olsaydı daha farklı olurdu.

  3. :)))) Alonso pek bir mutlu :)) Sıçan da sarılmış buna… Ben monte de bunların arasındadır diye baktım ama sonradan pörtledi o.

    Daha çok şirinlere benzemişler. Bir tek renk tutmamış. Massa şakacı, Alonso huysuz şirin 🙂

  4. kazanmak için gereken malzemeye sahiptin madem kim engelledi bizmi engelledik.kazanaydın yada kazanda görek.hodri meydan la montezemelo pardon di montezemelo.

  5. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Ben Alonsonun yerinde olsam 1 gün 24 saat ise > Sabah kalkarım bir kahvaltı hemen fabrikaya gece 12 ye kadar orada olurum yatarım yine fabrika sadece pazar günleri evime ayırırım içindeki o HIRS alonso yu 2012 itiyor bunu başarmak içinde her şekilde takıma katkısı oluyor,ferrari şu anda fabrikada sürdürdüğü çalışmalarda her daim neler olup bittiğini görmek harika olsa gerek heleki biz fanlar olarak fabrikada şu anda nasıl bir araç yatıyor italyaya gidip bunu görmek isterdim aynı şekilde Mclarende güçlü olacak ama en güçlü kim onu tahmin etmek zor olacak,Red bull da aracın tasarımı 1 kişi > Adrian Newey Ferraride Aracı Tasarımını üstleyen 4 teknik adam 1 baş mühendis yer alıyor > Mclarende ise daha farklı herkes bir şeylerin peşinde Sadece tek isteğim Red bulla ARTIK SON VERMEK!

  6. bir sen eksiktin.yorumunu okumadan direk yazdım.amacın belli zaten.gerekte yok .

  7. he umursamıyor orası doğru adam politik olamıyor ya ne yapsın karakterinde yok 😀 şöyle biraz morali bozuk üzülmüş numarası yapsa daha iyi olur.

  8. "Piste evrak çantalarıyla gelip takımın günlük hayatını paylaşmayan pilotlardan hoşlanmıyorum. Onlar Ferrari'den değildir."

    O zaman kazandıkları başarıları Ferrari tarihinden sildir. Madem Ferrari'den değiller. Onlara ait şeylerde Ferrari'den olamaz, değil mi?

    Ya başarılarını da kabul etmeyeceksin ya da ………………………..

  9. noel baba fisi ve noel anne ferdo

  10. Bakınız efendiler, Ferrari geçtiğimiz iki seneki başarısızlığın üstünü örtmeye çalışsa da satır aralarında takımda derin bir memnuniyetsizlik olduğu aşikar. Geçtiğimiz iki sene her şey pilotlar şampiyonluğu için uygunken, sınırsız kaynaklar, uyulmayan bir harcama kısıtlaması, gittiği takımı 1 1,5 saniye geliştiren bir pilot, onun yanına sindirilmiş kulağı çekilmiş bir ikinci pilot alınmış bütün takım hedefe kilitlenmişken Red Bull bu tekere çomağı soktu. Eskisi gibi özel maddeler de yoktu ki istenmeyen kararlar veto edilsin.

    Velhasıl geldik 2012'ye. İki senedir olduğu gibi bu sene de etrafa boncuk dağıtmalar,pilotumuz fabrikada biz merkezde çok çalışıyoruz abisi izlenimi vermeler… Geçtiğimiz senelerin neticesi herkesin malumu. Ben bu sene de aynı neticenin alınmaması için hiçbir sebep görmüyorum. İş onlarda değil artık, Red Bull'u ancak Red Bull'un kendisi durdurabilir.

  11. aslında acıyorumda bu adama nerdeyse 40-50 senedir ferrari ile birlikte.istenen başarı gelmeyince bütün baskı onun omuzlarında oluyor haliyle.shumiyle çıtayı yükselttiler tabi. ama çıtayı yükselttiren adamı sen kovdun moruk.

  12. Bu adamın Kimi'ye sallaması gayet doğaldır kendilerini ipten alan Schumacher'e bile neler söyledi eğer Alonso başarısız bir şekilde takımdan ayrılırsa düşünün aynı şeyleri onada söylemez mi?

  13. Açıkçası Ferraride de olsa Monte konumundaki bir ismin bu kadar göz önünde olması takım üstünde bu kadar etkiye sahip olması(pilot seçimi vb.)bence yanlış.bu iş profesyonellerin işi

  14. 07.mehmet.ferrari avatarı
    07.mehmet.ferrari

    İnşallah seneye rekabetçi oluruz ! başka söze gerek yok

  15. , Michael'dan (Schumacher) ve Kimi'den (Raikkonen) daha hızlı olmuş Felipe'yi tekrar keşfedeceğiz."
    ya ben burayı anlamadım. hadi 2008 de massa kimiden iyiydi ama massa ne zaman şumiden hızlı oldu ilginç açıklama

  16. Terzi doğru olmayınca, ipek de para etmiyor sevgili Luca.

  17. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    massa geri dönemeden 2013 sezonu gelecek ve takımdan şutlanacak

  18. iyi aşşağılamış mattiası.

    kelimeleri seçmendeki asalate kurban olayım Luca Amca.

  19. domenicali ve adamları…:D:D

  20. kimi umursamaz ya o bakımdan.malezya 09 dondurma olayını hatırlarsan.

  21. RAİKKONEN  41 avatarı
    RAİKKONEN 41

    Araban ferrari görünümlü şahin çıktı sayın monti bey,her sene aynı şeylerden bıktık be kardeşim yok şöyle yok böyle ,ayrıca raikkoneni çok ararsın neymiş evrak çantasıymış adam maliye bakanımı kardeşim ne salakça düşünce şaşırdımmm

  22. evet inşallah mercedeli shumi ve rubensli williams öne çıkar.redbull inşallah kazanamaz.

  23. "Pilotlarımız konusunda hoşumuza giden şey, takımla birlikte çalışma kabiliyetleridir. Bunu Felipe'de biliyordum ve aynısının Fernando'dan da gösterilmesi hoş bir sürpriz oldu. Piste evrak çantalarıyla gelip takımın günlük hayatını paylaşmayan pilotlardan hoşlanmıyorum. Onlar Ferrari'den değildir."

    Acaba Kimi denmi bahsediyor:DD

  24. aziz nesin'in romanında siyasetçilerin ve normal koltuk sahibi insanların hitap ettiği sıkıcı, kalıplaşmış cümlelerden oluşan bir yazısı yer alır. alttaki metin aynıdır ama üst taraftaki başlığa hangi önemli anma gününü koyarsanız o günü kutlamış olursunuz. neyi yazarsanız o günü kutladığınızı düşündürür size :)))

    monti'nin de cümleleri her sene aynı 😀 çalışmalardan cesaret aldım, malzememiz var helva yaptırıcam massaya, komşu aşure getirdi, tabağı boş göndermedik vs..

  25. E o zaman helva yapsana 😉

    Hemen her takımda gerçeleşen mühendis değişiminden sonra 2012 sezonu bir garip olabilir. Hiç ummadığımız bir takım yukarıda olabilir. Ahh şu Williams bir öne çıksa…

  26. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Koskoca Ferrari yani , Galibiyet yarışında olmaması bile büyük hayal kırkıklığı..Ben bu adam kadar nankör birini görmedim.Yarın Alonso gitsin bu takımdan yerden yere vurur..

  27. hakan sevimli avatarı
    hakan sevimli

    luca zeki bir adam, mclaren demiyor rb diyor 🙂 oysaki ferrari açıkça mclaren'e de geçildi.tam siyasetçi adam.bir mclaren taraftarı olarak kutluyorum, zeki bir konuşma.ama burası f1, futbol karşılaşması olsa oyuncuları böyle gaza getirebilirsiniz ama ferrari'nin işi zor gözüküyor.çünkü temelleri sağlam mp4-26 var ve rbr'yi söylemeye gerek yok sanırım.nasıl bir araç tasarlayacak merak ediyorum ferrari.dileğim üçünün ya da ikisinin birbirine yakın bir araç çıkarması

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir