Kovalainen Geri Dönmekten Mutlu

yazar:

kategori:
Heikki Kovalainen, iki hafta önce İspanya’daki ağır kazasının ardından tekrar iş başında olduğu için mutlu. Fin pilot kazanın ardından hızından hiçbir şey kaybetmediğini de ilk antreman seansını ikinci sırada bitirerek gösterdi.
Öğleden sonraki seansta ise Mclaren pilotu beşinci sıraya düştü ama yine de direksiyon başında olmaktan memnundu.
"Yeniden aracın içinde olmak güzel ve her şey de yolundaydı. Hemen doğru sürüşü yakaladım ve istikrarlı tur zamanları elde ettim."
"İlk seansın sonunda opsiyon lastikleriyle çıktım ancak fren sıcaklığı tam olarak iyi değildi. Bu yüzden o turda çok iyi değildim."
"İkinci seans olaysız geçti. Uzun sürüşlerde lastik aşınmasına odaklandık. Bizim için olumlu ve verimli bir gündü."
Lewis Hamilton ise öğleden snraki seansta rakibi Kimi Raikkonen’in sadece 0.036 saniye gerisinde en hızlı ikinci zamanı elde etti. İngiliz pilot durumdan memnun olduğunu söyledi.
"Bugün lastik aşınımına ve ayarlara odaklandık. Şimdiye kadar işler hiç de fena gözükmüyordu. Öğleden önce pistin bazı bölümleri ıslak olduğu için herkes biraz zaman kaybetti. Bu pist çok güzel bir meydan okuma sağlıyor bu da çok eğlenceli."
"İlk seansta aynı lastiklerle sürüş yaptım ve bir problem yaşamadım. Son turumda yeni set lastiklere geçtim ama biraz zaman kaybettim. Genel olarak performansımızdan ve istikrarımızdan memnunum."

Yorumlar

  1. Sevindim, hem de çok…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir