Ferrari ve Williams Sutil ile İlgileniyor

yazar:

kategori:

Geçtiğimiz günlerde bu iddia Alman Auto Motor und Sport dergisi tarafından ortaya atılmıştı.

Dergide yer alan haberde, “Williams (Sutil ile) ilgileniyor. Sadece Medion sponsorluğu nedeniyle de değil. Sutil, sezonun ikinci yarısında ününe ün katacak işler çıkarttı.” deniliyor.

Dergi ayrıca Başkan Montezemolo’nun Felipe Massa ile yola devam edeceklerinini belirtmesine rağmen Ferrari’nin de Alman pilotla ilgilendiğini belirtiyor.

Montezemolo, “Felipe gelecek yılın kendisi için ne kadar öneli olduğunun farkında” yorumunu yapmıştı.

Dergide ise, “Sutil 2013 sezonunda Ferrari için ilginç bir seçenek olabilir. Bu yüzden de (Sutil) Williams ile sadece bir senelik anlaşma yapmak istiyor.” deniliyor.

Sutil’in menajeri Manfred Zimmermann Sport Bild’e yaptığı açıklamada ise, “Adrian’ın ne yapacağı henüz belli değil. Ancak kısa vadeli acele kararlar da vermeyecek.” diyor.

Bernie Ecclestone’un ise Formula 1’deki Alman varlığından söz ederken Sutil’in ismini anmaması dikkat çekti: “Almanya için, Sebastian’a, Michael’e ve iki Nico’ya ihtiyacımız var.”


Yorumlar

  1. arkadas sutil kim ya almanlarda su kendi halkini burak göge cikarmayi uzayin ötesine cikaracaklar nerdeyse. sutil i alacaklarina kimi raikköneni alsinlar hic düsünmede.bence kimi ferraride son sene sinde kazanilmayacak bir arabayla birincilikler kazandi iste bu adam mucizeler yaratti sutil degil. ferrari takmis massaya massada seneye gene takar sutilmisss hey yavrum hey ferrari ne durumlara düstü

  2. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Perez İlk Alternatif. Bende Onu Almamızı İstiyorum. O Olmazsa Kubica ve Bianchi Var.

    Sutil'in Bize Gelme İmkanı 0.

  3. sutilin hangi yarışta iyi bir performans gösterdiki.en iyi dereceyi fi takımına 2009 spada fisi getirdi.istese orada kazanırdı ama ferrari koltuğu için bunu yapmadı.
    yani sutilden ne kürek olur nede sap.

  4. arkadaşlar sutil şuanki massadan çok daha iyi bi plottur

  5. rocco junior avatarı

    Sutil haberleri tamamen yalandır.Ferrari büyük ihtimalle Massayı yollayacak yerine Perez en güçlü aday.Bunun dışında Kubica alternatif.Zaten bu Almanlar her sene Ferrari için bir şey sallıyorlar.Senelerdir Ferrariye gelmeyen kalmadı yada hep bir sorun vardır Ferrari'de

  6. ferrari sutilden başka adam bulamamış mı Allah aşkına. ben sanmıyorum böyle bir şeyin mümkün olduğunu

  7. mclarenci mp4  avatarı
    mclarenci mp4

    ferrari için 1 sene yarışmaması saçma olur, ya önümüzdeki sezon massa büyük bir patlama yapıp eski massa gibi olursa ne olacak. Sıralamarla sürekli birinciliğe oynayan birisi ve eski performansı olursa. Sonra massa'yı bırakmazsa ferrari. Sutil kalır açıkta.

  8. Kesinlikle katılıyorum Umarım Sutil yanlış karar vermez Ya Ferrari için bir sene yarışmayacak yada Williams ile anlaşacak iki yıllığına gerçekten'de zor bir karar.

  9. İşte görmek istediğimiz haber. Bir takımla ilgilenen pilot yerine bir pilotla ilgilenen takımlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir