McLaren Yeni Aracın Tanıtım Tarihini Açıkladı

yazar:

kategori:

Gelecek yıl için daha zorlu çarpışma testlerinin uygulanacağı biliniyor ve bu nedenle ilk testler ile ikinci testler arasında iki haftalık bir zaman dilimi var. Birçok takımın ilk testlere katılmayarak ikinci testlerden ekstra verim almayı planladığı biliniyor.

Ancak McLaren tarafından yapılan açıklamaya göre MP4-27, Ferrari ve Red Bull takımlarının planladığı gibi 7 Şubat’ta başlayacak Jerez’deki açılış testlerine hazır olacak.

Mercedes takımı ise ön gruptaki takımlardan ilk testlerde yer almayacak tek ekip olacak ve 21 Şubat’ta Barcelona’da yapılacak testlere katılacak.


Yorumlar

  1. Si vis pacem para bellum o zaman 🙂

  2. inanılmaz olurdu. 🙂

    McLaren & Kubrick'in futurizmi erişilmez olurdu.

  3. Saygılar Schumi

    Mp4 serisi araçlar silah modeli çağrışımı yapıyor bende. Ya da roket.

    Bir de parabellum kelimesinin söylenişi hoşuma gidiyor.
    2 hoşnut olduğum şeyi tek bir cümlede birleştireyim dedim.

  4. ^mp4-13 gibi sağlam bir aeac olur umarım.keşke mercedes ve williamsla birlikte eşit hızda 5 takım olsa.asrın sezonu olur demi.

  5. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    McLaren Ferrari İlk testlere çıkıcaklar bu iyi haber Asıl Soru Red bull neler yapıyor? Mercedes arkada sessizce avını bekliyor,bakalım en iyi hızlı aracı kim yapacak neler göricez her zamankı gibi Red bull iktidarmı olup avcumuzumu yalıcaz,Ferrarinin buna tahammulu yok masrafdan kaçmayıp tüm ekip fabrikada Alonso bile, hızlı araç yapmak için tüm olanakları gözden geçirmis durumda takım,artık beyinler konuşuyor kim daha zeki görilcek ferrari yenilen isimler aracı yapacak farklılık açısından bir çok değişiklik söz konusu bu çıkıcak olan araç ne 2010 da ki ferrariey ne 2011 dekine benzicek tamamen FARKLI bir araç bizleri bekliyor tansiyon yükseliyor geri sayım baslıyor yeni yılla birlikde 1 ay daha sabredicez sonrasında tüm gözler ilk testlerde ve tabiki yeni araçları arşivlemede olucak.

  6. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Odysey tam anlamadim dostum? Aracın dış yüzeyindenmi bahsettin yoksa dayanıklılık kısmındanmı,eğer öyle bir şeyse felaket olur bu,kurşun gecirmez dış yüzeyden bahsediyoruz iyi tasarım olacağı kesin gibi.

  7. şeytanın aracı!

  8. şeytanların takımı.

  9. Yusuf  Hitay avatarı

    kubrick tasarladı sanırım. 🙂

  10. Görülen o ki her şey yolunda gidiyor umarım kış testlerindede sorunsuz gider her şey 2011 başındaki gibi felaket bi kış dönemine daha tahammülümüz yok

  11. Mclarenci arkadaşlarımın gözü aydın. İlk testlere Mercedes hariç sanırım herkes hazır.

  12. McLaren'den bir yetkili, Mp4-27'de 9x19mm Parabellum mermilerinin kullanılacağını açıklamış.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir