Sutil'in Menajeri Ferrari Söylentilerini Yalanlamadı

yazar:

kategori:

2011’de etkileyici bir sezon geçiren 28 yaşındaki Alman pilotun adı şu sıralar Williams ile, 2013 için ise Ferrari ile geçiyor.

Auto Motor und Sport’a göre Sutil ve menajeri Manfred Zimmermann, Williams ile 1 senelik anlaşma imzalayıp 2013’de Ferrari’de Felipe Massa’nın koltuğunu kapmayı planlıyor.

Zimmermenn: “Panik yapmıyoruz.”

“Testlerin başlayacağı 7 Şubat’a kadar zamanımız var.”

Zimmermann, Ferrari söylentilerini de doğrudan yalanlamıyor.

Zimmermann: “Görüştüğünüz kişilerin isimlerini vermek garip bir taktik olur”

“Farklı seçeneklerimizle ilgili sessizliğimizi koruyacağız ve en mantıklı olana karar vereceğiz”


Yorumlar

  1. ben sutil in hiçbi zaman o kadar da iyi olduğunu düşünmedim sözleşme zamanı iyi sürmüş olması da bana göre + değil – sonuçta sezon başından beri öyle sürse takım bi üst sırada olacaktı böylelikle takıma milyonlar kaybettirmiş oldu…

  2. Kesinlikle Williams en az iki senelik anlaşma ister. Karar vermek çok zor ama diğerinin garantisi yok Yenilenen bir projede yer almak daha güzel olur bence Williams böyle kötü gidecek diye bir kural yok Ferrari'de Alonsonun ikinci yardımcı pilotu olur Williams da lider pilot olur umarım bir an önce anlaşma biter ve yeni arabada katkısı olur en azından sürüş stili olarak birşeyler belirlese yine yeter.

  3. Williams'ın 1 yıllık anlaşmaları sevmediğini biliyorum. Çok zor hakkaten karar vermek. Ferrari kesin bir garanti vermezse Sutil peşinden koşmaz zaten. Büyük ihtimalle Williams'a gelecek.

  4. Frank Williams Senna ile anlaştığın da basın açıklamasına Araca ekleyebileceğimiz en iyi parça Ayrton Senna diyordu. Şuanda FW34'e eklenebilecek en iyi parça Sutil ama o da havalanmış gibi Ferrari için Ortada kalırsa şaşırmam Tamam şunu anladık her pilot Ferrari'de yarışmak ister ama kesin mi bu ? Massa kendini gösterirse 2012 de ve bir anlaşma daha kapar ise ne olacak peki. Sutilin iki yıllık bir anlaşmaya niyeti yok ise Frank amcanın yerin de olsam gelişim aşamasın da geri bildirim de en etkili olan Yaşlı kurt Rubens ile anlaşma imzalarım başka yolu yok artık.

  5. willimas ın seçenekleri:barrichello-alguersuari-buemi-sutil-petrov-de ambrossio-gp2 pilotlarından bir seçenek ve akla gelmeyenler.sutil in endişelenmesi ve acele etmesi gerek.aynı zamanda yukardaki isimlerinde.özellikle alguersuari yetenekli willimas ile yarışması iyi olur bence.ordanda bir yerlere sıçrar.kaybedilirse f1 bir iyi bir pilot kaybetmiş olur.ama willlmas yine para konusunda sıkıntılı ise bu sefer sponsorlu petrovu da tercih edebilirler.sir frank willimas herhalde hiç bu kadar pilot arasından tercih yapmamıştır 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir