Grosjean, Raikkonen İle Çalışmak İçin Sabırsızlanıyor

yazar:

kategori:

2011’de GP2 Şampiyonu olan Fransız pilot, Formula 1’e geri dönüşünde öncekine göre daha olumlu izler bırakma adına yoğun şekilde çalışıyor.

Bununla birlikte Grosjean, Raikkonen ile de bir araya geldi.

Raikkonen ile görüşüp görüşmediği konusunda Grosjean: “Evet, onunla geçen hafta bir araya geldik ve çok hoş bir adam. Aşağı yukarı aynı felsefeye sahip olduğumuzu düşünüyorum. İkimiz de gelecek sene iyi sonuçlar alma adına takım için elimizden gelenin en iyisini ortaya koymak istiyoruz.”

“Onunla çalışmayı dört gözle bekliyorum”

Fransız pilot, mühendisleriyle çalışmaya başladığını da ekledi.

Grosjean: “Benim için iyi olan şey, zaten geçen sezonun sonunda takımla çalışıyordum. Geçen hafta onlarla bir araya geldim ve rüzgâr tünelinde gelecek senenin aracını görme fırsatı yakaladım. Bir pilot için aracın gelişimini görmek ve gelecek sene iyi bir araç verme adına sıkı çalışan insanlarla tanışmak özel bir şeydir.”

 


Yorumlar

  1. kesinlikle öyle olacğına inanıyorum

  2. romen grosjen çok yetenekli ve ileride büyük işler yapacak bir f1 pilotu tıpkı di resta ve hulkenbeg gibi 2009 yılında gp 2 de tüm yarışları izlemiştim o sezon renaulta geçene kadar gp 2 yi lider götürüyordu maldonado petrov ve hulkenberg gibi üst düzey pilotları açık bi şekilde mağlup etmişti o zamanlar bu adam alonsonun varisi yeni alonso diye manşetler atılıyordu ama işler onun istediği gibi gitmedi şanssızlığı f1 aracı ile test yapmaması takıma sezon ortasında gelmesi ve belkide en önemlisi karşısında alonso gibi büyük bir yeteneğin olmasıydı şimdi ise kendine güveni gelmiş cesur ve daha hızlı bir f1 pilotu olmuş çok gelişmiş kimi ile sıkı bir mücadeleye girecektir.

  3. felsefeden kastı takım ile alakalı düşünceleri olsa gerek…

    f1 tarihi görmemiştir yoksa kimi gibi farklı bir karakter…layola nın hemşerisi…

  4. Aşağı yukarı aynı felsefeye sahip olduğumuzu düşünüyorum.

    ben öyle düşünmüyorum 🙂

  5. hiç sanmıyorum gelecekteki en tehlikeli pilotlardan biri olacak.denedi deme ibrahim.

  6. la olum Kimi seni kıtır pıtır yer :p

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir