Alonso, Pilotlar Birliği Üyesi Olmayanlara Çattı

yazar:

kategori:

İki dünya şampiyonluğu bulunan Fernando Alonso, bir çok lider pilotun Pilotlar Birliği’nde bulunmaması nedeniyle şaşkın olduğunu ifade etti.

İspanya’daki yarışta Heikki Kovalainen’in şanslı bir şekilde kazadan yara almadan kurtulmasının ardından ALonso; Hamilton, Raikkonen ve Massa gibi pilotların güvenliğin geliştirilmesi ile neden ilgili olmadıklarını sorguladı.

Pilotlar Birliği ile ilgili durumun sorulması üzerine Alonso: "Pilotlar Birliği’nde yer almayan pilotların olduğu doğru. Bu onların kararı ama bana göre iyi değil"

"Başka bir zamanda söylediğim gibi herkes istediğini yapar ama pilotların, yarışırken hayatlarımızı korumak isteyen pilotlar birliği ile neden ilgili olmadıklarını anlamak güç"

"Geçen hafta Kovalainen’in başına gelen kaza, FIA ile birlikte onun üzerine çok yakın olarak çalışacağız. Bazı teklifler hazırlayacağız ve sonunda bir çözüm bulacağız. Ve bu tip kazalar tekrarlanmayacak"

"Bu yüzden, bununla ilgili olmayan pilotlar, duyarlı değiller"


Yorumlar

  1. Geçen hafta Kovalainen'in aracının yarısına kadar bariyerlere girdiğini görüp hala pilotlar birliği üyesi olmayan yarışcıların varlığını bilmek hatta birlikteki pilotların bu birlikten ayrıldığını görmek anlaşılır birşey değil…

  2. felipe canımız ciğerimiz ancak, ben felipe'nin pilotlar birliğinden ayrılmış olmasını kendisine hiç yakıştıramadım ve bu nedenle ayıplıyorum.

  3. ogun savaş avatarı

    Gözlerim yaşarcak alonso doğru düzgün konuştu 😀

  4. GAMZE IŞIKLIOĞLU avatarı
    GAMZE IŞIKLIOĞLU

    Çok haklı söylenecek başka bir şey yok..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir