Toro Rosso Daha Fazla Tempo Arıyor

yazar:

kategori:

Toro Rosso pilotları of Sebastian Vettel ve Sebastien Bourdais, serbest antrenmanlarda genelde 7. ve 8. olmalarının ardından cesaretlendi ama daha fazla tempo arıyor.

Vettel: "Bugünkü antrenmanların işleyiş şekilden memnunum. Açıkçası, pist süresini sınırlamasıyla birlikte değişken hava şartları nedeniyle zor bir gündü. Ama, özellikle Pazar günü için olmaz üzere bir çok yararlı bilgi elde ettiğimiz iyi ve istikrarlı bir programı tamamladığımız düşünüyorum. Araçta kendimi tekrar mutlu hissediyorum ve önemli şey de bu. Bu yüzden, yarın öğleden sonrayı dört gözle bekliyorum"

Sébastien Bourdais: "Bu pistte ilk kez yer alıyorum ve çok ilginç olduğunu söylemem gerekiyor. 8. viraz özellikle aldatıcı, hem hızlı hem de tümsek. Bu araçlar tümsekleri pek sevmez. ARaç hızlı bir şekilde dışarı çıkabilir. Bugün, bazen araç iyi durumdaydı bazen de benden uzak gibiydi. Koşullar gerçekten farklıydı. Düşük tutunma seviyesi ile ilgili bir durum olduğunu söyleyemem. Bundan ziyade lastikleri korumakta sıkıntı çektik. Bu da, araçları sürmeyi zor hale getiriyor. Ama çok veri topladık. Bu yüzden yarın için üzerinde çalışabileceğimiz bir şeyler var"


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir