Vettel Yeni Otomobili Görmek için Sabırsızlanıyor

yazar:

kategori:

BBC’ye konuşan şampiyon pilot, “Yeni otomobili hepimiz çok merak ediyoruz. Onun en baştan bir araya getirilmesini göreceğiz. Tıpkı bir çocuğun yeniden doğması gibi. Henüz baba olmadım ama nasıl bir duygu olduğunu çok dinledim.”

“Geçtiğimiz sezondan hepimiz memnun kaldık. Bu yüzden daha fazlasını beklemek adil olmaz belki. Eğer 2011’deki gibi bir performans sergilersek ve daha iyi olursak, her şey harika olur. Her şey sıfırdan başlıyor ve herkesin şansı eşit. Mücadeleyi iple çekiyorum.” diyor.

Aynı haberde Button’ın Vettel ile ilgili şu cümlelerine de yer veriliyor.

“İlk birkaç yarılşın ardından çok fazla endişe duymuyorduk ama sonra (Vettel) sürekli kazzanmaya başladı ve biz de endişelenmeye başladık. 2010 sezonunda kazandığında çok şaşırmıştım çünkü çok hata yapmıştı. ama 2011’de harika bir iş çıkardı.”


Yorumlar

  1. Senna'nın üstüne tanımam.Vettel'i ne kadar seversem seveyim atakları,sürüşü,monako'daki patlak lastikle kazandığı zaferi ve tipi…<3

  2. 🙂 🙂 🙂 işte budur dua budur aminnn 🙂 🙂

  3. Görüşlerine canı gönülden katılıyorum son iki sezondur sezon bitiminde aynı lagalugalar 2009 dan beri birşey yapamayan takımlar var bunlar büyük takımlar ama ben şunu anlamıyorum herkesin ağızında bir sakız kurallar değişmeseydi küçük takımlar şampiyon olabilirmiydi..Kurallar bütün takımlara değişti sadece brawn gp yada redbull için değişmedi demekki mevcut olan kurallar içerisinde başarıyı yakalayabilen bu takımlardı.Arkadaşın dediği gibi fantazi aleminden çıkıp gerçekleri görmeye başladığınızda ve en iyisini ortaya çıkardığınızda başarıyı elde edersiniz

  4. Ezeceğiz, biçeceğiz laflarını bilemem ama bu sezon biraz daha mücadele edebilen başka araçlar olsaydı RBR ne yapardı onuda bilemiyorum.Bu kadar hız farkı varken 6 yada 7 yarış başka araçların kazanmış olduğunu düşünürseniz işin yüzü daha iyi ortaya çıkabilir.Her seferinde pole ile birlikte başınıda alıp gidemediğinde na yapabileceğin işin aslını ortaya çıkacakdır.Virajda dahi öndeki araçla mesafe azltma hatta geçmeyi sağlayacak kadar hızlı bir aracın sağladıkları pilotunuzun kapasitesinide gölgeleyebilir ama araca bağlı pilotlarında güçsüz araçla madara olabileceğini akıllara getirir.
    Bir zamanlar Ferrari hızlıydı şimdi yavaş; bir zamanlar McLaren hızlıydı oysa şimdi onlarda yavaş; şimdi RedBull hızlı yarın yavaş olabilir (eninde sonunda olacakdır). Aracın hızlı takımın kazanır olduğunda taraftar olanlar araçların yavaş yada takımların kazanamadığı zamanda taraftarlıklarını koyucak olup olmamaları bu işin izlenmeye değer şeklidir.

  5. red bull devrinin ne zaman biteceğine sen mi karar veriyosun

  6. Gene klasik sezon oncesi bazi arkadaslarin atip tutma zamani gelmis =D gecen sene bu zamanlar ayni seyleri yaziyorlardi buraya ezicez bicicez RBR silinecek vs vs.Birakin da takiminiz ciksin pistte konussun tabi yapabiliyorsa! o zaman bende dahil herkes tebrik edecektir zaten sizi ancak su atip tutmalarinizi birakin zira artik sizin su gerceklesmeyen fantezilerinizi ezberledik artik =D

  7. sinir olmaya devam edin ozaman

  8. Yorumlarda sezon arası gerilimi var sanki… En iyi pilot artık yaşamıyor bence.

  9. 07.mehmet.ferrari avatarı
    07.mehmet.ferrari

    Ekin arkadaş ağitin anlamı ait tir tamammı

  10. Bu adama niye herkes haksız şampiyon muamelesi yapıyor anlamıyorum.Adamın altında en iyi araba olması suç mu?Adam altındaki arabayla yapması gerekeni yaptı risk almadan hızlı bir şekilde gitti.Alonso da Button da olsa aynısını yapmaya çalışırdı.Adamın altında en iyi araba olduğu için mi bu kadar laf.Bilemezsiniz belki kötü bi arabası olsa da şampiyon olurdu ama elindeki buydu o da yapması gerekeni en iyi şekilde yaptı.Adam ne desin çok hızlıydı arabamız Newey'i 3 aylığına ferrari Mclaren e kiralasak da bize yetişseler mi deseydi?

  11. "ağit" nedir?Öncelikle sen biraz Türkçe okuma yazma öğrensen senin için iyi olur.

  12. adamsanız rekabeti öldürmemek için normal bir araç üretirsiniz.eğer rb7 gibi bir araç üretilirse f1 izlenmez gerçekten.artık bunaldım vettelden.soruyorum size sonucu belli olan bir yarışı izlermisiniz.
    98 le 2001 arası ne güzel galibiyet mücadeleleri vardı shumi hakkinen coulthard rubens.alnının teriyle kazandım denir ya bu adrian newey için geçerli vettel için değil.vettel ne zaman arkalardan normal rekabetçi bir araçla kazanırsa bende ozaman destekliyecem onu.tıpkı 2007-2009da olduğu gibi.

  13. Lütfen Allahım yavaş bir araç olur da biz de Redbulla yarışacak kadar oluruz. Ya da biz hızlanalım.
    Amin:))

  14. 07.mehmet.ferrari avatarı
    07.mehmet.ferrari

    Fanatik tifosi….

  15. harbi beyinsizsin wrc le f1 in ne alakası var sadece gülüyorum sana

  16. redbull izlemek isteyeni wrc e alabiliriz 😉

  17. sen kendini avutmaya devam et arkadaş

  18. beyninin çalışmadığını kanıtladığın için saol 🙂 Bundan sora yorumlarını pek kale almıcam böyle insaların bu sporu izlemesi beni üzüyor 🙁

  19. 07.mehmet.ferrari avatarı
    07.mehmet.ferrari

    Rdbl devri bitti artık ağit oldukları yere geri dönecekler.fanatik tifosi !

  20. Bazı arkadaşlar yine çıkmış tifosiler siz geçen sene de aynı konuşyordunuz ne oldu :):) ayrıca red bull için en büyük tehdit mclaren olacaktır. Ferrari en hızlı aracı en son 2008 de yaptı. O da 2006 daki şuimnin aracını temel alarak… 2007 ve 2008 de kurallar aynıydı ve ferrari doğal olarak hızlıydı. Artık Şumi yok ve 3 seneden beri ferrari en hızlı aracı üretemiyor. Alonsoya rağmen… Bu seneyi merak ediyorum. yine red bull olursa en hızlı ne olacak..

  21. bakalım neweyy yine şapkadan neler çıkartacak

  22. crazy drift avatarı

    bende sürmek için sabırsızlanıyorum. direksiyon wheeli istediğim gibi ayarlamadıysan kafanı okşarım newey :))

  23. f1 demek ferrari mclaren williams demek redbull değil 😉

  24. enn hızlı diyorsun zaten nasıl durduracaklar

  25. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Vettel bu kadar umutla dostum k bakam ama ferrari artık sana bu sansı vermicektir,rahat ol çünkü ilk yarısda ve 2 ci ve sonrası suratını görmek isterim az kaldi biraz daha dayan hüsranlara acık ol.

  26. bu adamı bu yüzden seviyorum işte ya adam işini çok seviyor vettel yola kaldığı yerden devam edecektir en hızlı rb 8 olursa onu durdurmak imkansız olur

  27. çekoslovaklalılaşan adam avatarı
    çekoslovaklalılaşan adam

    biz dediğin kim kardeş 5 senelik takımsınız dahi demiyorum senin gibilerini cok gördük. kazanan kimse o takımı tutarsınız.

  28. ferrari mclaren mücadelesi yıllarında redbull mu var dı ? hadi son birkaç yılda vardı ama o yıllarda redbull taraftarı olduğun düşüncesi bana pek gerçekçi gelmiyor . ayrıca redbull un dominasyonu sinir bozuyor çünkü ferrarininkinden farklı . ferrari yıllarında kural kısıtlamaları , test yasağı gibi şeyler kesinlikle bugünkü kadar yoktu . o yıllarda en özverili , en çok çalışan , en iyi takım ferrariydi birçok yenilik yapmıştı ; ancak redbull bir ton değişiklikle öne fırladı ve bir sürü kural kısıtlamalarında kurallarda boşluklar da olsa sonuçta diğer takımlar kurallara göre araç üretirken redbull kuralların etrafında gezinen araçlar yaptı . bu yüzden brawn ı da sevmemiştik hatırlarsınız . sanki hile yapıyorlar gibi hissettiriyorlar değil mi ? işte bu yüzden çoğu f1 taraftarı şu an ya redbull a sinir oluyor ya da bu test yasakları yüzünden takımının eski günlerine dönemeyeceğini düşünüp , korkup redbull taraftarcılığı oynuyor .

  29. biz sizi izlerken zorumuza gitmedide sizin niye zorunuza gidiyor inşallah f1 izlemenizi bıraktırırız böyle düşünen insanların bu sporda olmaması daha iyi olur.

  30. bu sezonda domine ederseniz bırakıcam f1 i izlemeyi, sonuçta sizi değil ferrari ve mclaren mücadelesi izlemek istiyoruz..

  31. Bende Rb8 i görmek için sabırsızlanıyorum bakalım ortaya nasıl bir makina çıkacak. Şubat ayını iple çekiyorum diyebilirim. 2010 de Vettel şampiyonluğu kaybetseydi gerçekten de çok üzülürdüm Bahreynde birinci giderken Buji sorunu gitti mi bir galibiyet,Avustralya gp' de Sol Fren balatası sorunu ve yine birinci giderken, Kore'de birinci giderken Motorun iflas etmesi ve tabi yine birinci giderken,Pilotaj olarak yaptığı bir iki hatayı saymıyorum böyle hatalar en tecrübeli pilotun kariyerin de de olmuştur. Ama böyle olaylar bu sporun doğasında vardır tuzu biberi benim için ama bazen insanı hüzünlendiriyor.

  32. az daha bekle görecen sen mücadeleyi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir