Williams Geçen Sezondan Gereken Dersi Aldı

yazar:

kategori:

Parr, geçen sezon yaşanan zorluklarla baş etmenin zor olduğunu ancak çıkarılacak sonuçların Williams’ın hangi alanlarla güçsüz kaldığına ışık tutacağını belirtiyor.

Autosport ile yaptığı özel röportajda konuşan Parr, “Aslında birkaç senedir orta grupta mücadele ediyoruz. Bu sezon gördüğümüz şey sadece mecvut performansımızın kabul edilemez olduğu değil aynı zamanda radikal değişiklikler yapmamız gerektiğiydi.”

“Mark Gillan bunu çok açık şekilde ortaya koydu. Patrick ona, ‘Keşke bu sezon bir an önce bitse’ dediğinde Mark, “Yaşadığımız her şeyin bir önemi var’ demişti.”

Parr aynı zamanda Williams’ın hatalarını anlayarak gelecekte ortaya çıkarabileceği potansiyeli de fark ettiğini söylüyor.

“Hayatta bazen iyi performans sergileyemezsiniz ama nedenini de bilmezsiniz. Ama biz hangi noktalarda güçsüz olduğumuzu, nerelerde bir fırsat yakalayabileceğimizi ve oraya ulaşabilmek için ne yapmamı gerektiğini anladık.

“Sonraki aşama, gereken değişiklikleri yapmak için gerekli iş gücüne ve kaynağa ihtiyacımız var mı sorusu? Cevap ise ‘elbette var’.”


Yorumlar

  1. hey gidi günler.ralf ve montoya ile dubleler yapan,daha öncesinde şampiyonluklar yaşayan takım,şimdi ne hallere düştü…

  2. bu kadar güzel bir aracın nasıl olurda son sıralarda sürünür.2004 brezilya zafer-2011 brezilya 15 ncilik nerden nereye.çok radkal bir yenilik bulmaları lazım.takımın onurunu kurtarın artık.

  3. yaz demeyi unuttum

  4. harika bir yorum bence twitter adreslerine

  5. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    her sene aynı laflar

  6. elvan dalton avatarı

    Bence neyi yanlış yaptığınızı anlamaktan çok neyi düzgün yaptığınızı araştırın daha kolay sonuca gidersiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir