"Raikkonen Tekrar Şampiyon Olabilir"

yazar:

kategori:

2010’dan beri spordan ayrı kalan ve 2 sene sonra pistlere geri dönecek olan 2007 şampiyonu Raikkonen 32 yaşında olacak.

Formula 1’in en hızlı pilotlarından birisi olarak kabul edilen Raikkonen’in şu ana kadar bir şampiyonluğu ve 18 yarış galibiyeti bulunuyor.

Hill “Dönmesi harika ve ona iyi şanslar.  Hâlâ hızlı olduğunu göstermeli ve bunu gösterebileceği iyi bir takımda. Ve o hâlâ genç birisi.”

“Zaten bir şampiyonluk kazandı ve ben onun yaşındayken F1’e ancak girebilmiştim. Bu yüzden daha fazla şampiyonluklar kazanabilir.” dedi.

Formula 1’e 1999’da veda eden Hill, rakiplerinin Red Bull’a zor anlar yaşatmasını umut ediyor.

Hill “Dağılımda biraz farklılık istiyoruz ancak Adrian Newey harika birisi ve Vettel ile Webber’le birlikte Red Bull önde olan harika bir takım. Eğlenceden keyif alıyorlar.”

“Bu iyi bir şey ancak biraz mücadele istediklerini biliyorum. Çok kolay olmasını istemiyorlar. İlk 3 takım arasında iyi bir mücadele görmek harika olur.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Red Bull'un rakibi kim olacak sorusuna ilk olarak mclaren demesi çok dikkatimi çekti.ingilizler bu olaya gerçekten de böyle baktıklarına inanmıyordum.Ben onların da ferrariyi üstün gördüklerini sanıyordum.
    Alonso asla pes etmez demiş burada ama yanıldığı çok açık 🙂
    Valla ingiltere'de yaşamak isterdim sky sports çok kaliteli yayın yapacak gibime geliyor.

  2. Öyle gibi. "Aracımız tamamen EBD etrafında tasarlanmıştı. Şimdi bu tasarımı tamamen yeni bir tasarımla değiştirmemiz gerekecek." Diyor Newey dayı.

  3. dostum ne demek yani?araç uyarlamadamı sorun yaşıyorlarr

  4. Belli olmaz. Dengeler fena değişebilir. Mclaren, Ferrari ve Red Bull geride kalıp, MGP ile Lotus savaşı da izleyebiliriz. Belki Williams da aralarına katılır…

  5. Mercedes seneyede rekabetci bir arac yapamazsa Schumi birakir bence. Zaten kendisi de bu uc senelik bir proje demisti. Eh, onun yerine de Kimi gelirse ne yapalim artik, kismet, bunda kizicak bisey yok. Efsaneye de saygimiz derin bu arada. Saygilar.

  6. Lotus ile mumkun degil, Lotus en iyi ihtimalle 3. luge oynar 2013 sonuna kadar..

  7. Brundle sets the scene

    Martin Brundle looks ahead to the 2012 Formula One season, which will be live on Sky Sports F1.

  8. Schumacher- avatarı

    Hayalimdeki takım hep Schumacher & Hakkinen ikilisi olmuştur adamlar Mercedes'in 1-2 reklamında beraber oynadı o bile beni heyecanlandırmaya yetti.

  9. hakkinen le coulthard da olsa tadından yenmez.

  10. Raikkonen motive olsun siz gerisini ona bırakın aracın suyunun son damlasına kadar çıkarabilecek tek pilot Allah'tan renault motorları sağlam oluyo 🙂 Raikkkonen en kötü anında bile şu griddekilerin yarısından daha iyi sürmüştür.Hem malumunuz çaylak sezonun da daha ilk yarışında yaptıkalrı bile onun nasıl bir pilot olduğunu gösterir keşke mercedes şu an ki motorları daha önce üretmiş olsaydı en Kimi şu an çok daha başka koşullarda olabilirdi…O zaman alonso takımında kalırdı kimi 2007 deki o harika araçla birlikte şampiyonluğu çok daha rahat alırdı… İşin ilginci öyle bir durum var ki ortada mercedes yüzünden şampiyon olamayan Raikkonen ferrari ye gitti o geldi diye Schumi emekli edildi… ama aynı mercedes Schumi yi geri getirdi fakat bana kalırsa yerine getirilebilecek en önemli yetenek yine raikkonen nasıl bir şanstır kaderdir anlamadım gitti 🙂 bu gidişle cidden Schumi fanları antiRaikkonen fanlarının arasına geçiverecek..

  11. Tekrar sampiyon olabilir tabii ondan suphem yok ama LRGP ile olabilir mi o kismi?? Bekleyip gorcez 🙂

  12. mücadeleci araçla yarışırsa neden olmasın 🙂

  13. Schumacher- avatarı

    Schumacher 31 yaşından seriye bağlamıştı neden olmasın tabi bizde hemen olmasını beklemiyoruz 1 sene alışması lazım birde mücadeleci kazanacak araç 🙂

  14. seri başı 'geleceğin şampiyonları': hamilton-button-alonso-raikkonen-vettel

    geri kalan adaylar: kubica-hulkenberg-di resta-schumacher-kovalainen-rosberg

    F1'de bu kadar yetenekli pilotun bir arada olduğu başka zamanlar yaşanmamıştır heralde

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir