Resmi: Buemi Red Bull'un Yedek Pilotu Oldu

yazar:

kategori:

İsviçreli pilot geçtiğimiz sezonun ardından Toro Rosso yarış koltuğunu kaybetmişti. Red Bull, bugün yaptığı açıklamada 23 yaşındaki Buemi’nin şirketle ilişkisinin devam edeceğini ve Red Bull Racing adına test ve yedek pilotluk yapacağını belirtti.

Buemi açıklanamanın ardından “Bir yıl daha Red Bull ile kalmak ve dünya şampiyonu bir takımd bu fırsatı elde edebilmek çok güzel. Elbette yarışlara çıkmayı tercih ederdim ama sezon boyunca Red Bull Racing ile çalışmak ve  onların gelişimine katkıda bulunmak da bundan sonraki en güzel seçenek.” dedi.

Takım patronu Christian Horner da takımı tanıyan Buemi’nin Red Bull çatısı altında kalmasının en mantıklı yol olduğunu ve Buemi’nin önemli testlere katılıp simülasyonda çalışarak takıma katkı sağlayacağını belirtti.


Yorumlar

  1. ben buemi nin iyi bi araçla daha iyi şeyler yapacagından eminim , redbull da kendini daha geliştirme imkanı bulacaktır ….

  2. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Tipide Müsait Zaten 🙂

  3. ikiz doğanlar s.buemi ve yerli buemi mehmet kurt

  4. Buemi için sevindim 2011 sezonun da başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmemişti…

  5. Seneye eğer riccardo ve vergne iyi perfomans göstermezlerse RBR de webber in yerine geçebilir buemi…Takımın algersuari yerine buemi yi seçmesi demekki bu adamda daha çok ışık görmelerinden kaynaklanabilir…

  6. Jaime'nin nasıl olsa başka bir mesleği var, Sebastien aç kalacak, kestane satmak zorunda kalacak, bari bir işi olsun diye düşünmüş olabilirler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir