Hulkenberg: "2011 Ziyan Olan Bir Seneydi

yazar:

kategori:

Hulkenberg: “Ziyan olmuş bir seneydi. Yarışıyor olmalıydım; izliyor değil.”

“Ama yarışmasam da öğrenmeye devam ediyordum. Şu anda, 2010 başlangıcına göre çok daha farklı bir pilotum. Az sürüş yapmama rağmen geçen seneden tecrübe kazandım. Umduğum şey o değildi ama bunu kabullenmem gerekiyordu. Şimdi bakıyorum da, doğru kararmış. Çünkü şimdi geri döndüm”

2010’da adına yarıştığı Williams, geçen sene en kötü sezonunu geçirse de Hulkenberg, yine de kenarda oturmak yerine Grove kökenli takımın direksiyonunda olmayı tercih ederdi.

Hulkenberg: “Her pilot yarışmak ister. Pit duvarından veya garajda yarışları izlemek, memnun edici bir şey değil. Araç zor olsa da, 3. pilot olmak yerine yarışmayı tercih ederdim.”

Öte yandan Hulkenberg’in Sutil’in yerine geçmek için Kore GP sonrasında 2011’in Ekim ayında anlaşma imzaladığı da ortaya çıktı.


Yorumlar

  1. o boyundaki zincir ne öyle ya 🙂
    köşe başında bekleyen ona buna sarkan tesbihli mahalle abileri gibi 🙂

  2. sutilden bi cacık olmaz.buraya yazıyorum.ahaaaaa

  3. Di Restanın Hulku nasıl dağıttığını izleyeceğiz gibime geliyor 🙂 Asla bir Sutil olamaz ama olma yolun da Ayrıca Maldonado'nunda Gp2 şampiyonu olduğunu unutmayalım… Sponsor desteğine sahip olması onun kötü bir pilot olduğunu göstermez. Fw33 ortadaydı ama zaman zaman Tecrübeli Rubensi o arabayla geçtiğini unutmayalım.

  4. o zaman takımlar parasız pilotlara sağdan sağdan yavaş sür diyecekler, paralı pilotlar da bir hızlı tur attı mı tamamdır. Maksat para olsun, her türlü patlatırlar sistemi takımlar 🙂

    Genç pilot testlerini gördük. Genç araç testi oldu resmen.

  5. elvan dalton avatarı

    Aslında takımlar istediği kadar pilotla anlaşma imzalayacak. Ctesi sıralamalardan önce takım sıralaması olacak. Takım içinde en hızlı dereceyi elde eden 2 pilot sıralama turlarına katılma hakkı elde edecek. Böylece paralı pilotlar sponsorlarını getirecek amma yarışamayacak. Nasıl fikir ama.

  6. tipik ingiliz,iskoç tipi :DD

  7. elvan dalton avatarı

    Bence Force Indıa 3, STR 4 , williams sınırsız(parayı getiren herkes) pilot yarıştırma hakkına sahip olmalı.

  8. Doç.Dr.Kalpazan  avatarı
    Doç.Dr.Kalpazan

    Demek sutilde williamsla anlaşmış.zaten haberi çıkmıştı fabrikaya koltuk olçüleri için gitmiş diye.demek williams sükse yapmak için bekliyor.yoksa başka bir mantık çıkaramadım ben.ama sutilin yerinde olsam force indiayı bırakıb da williamsa geçermiyim herşeye rağmen hayır

  9. Sutil'i ben de destekliyorum. 3 araç olacaksa Force India'da olmalıydı 🙂

  10. elvan dalton avatarı

    Şu tipe bak ya.
    Allahtan kask takıyoda görmüyoruz yüzünü.
    Konumuza dönersek Sutil yıllardır o takımın içinde, hem takımla hem araçla uyumu göz önüne alındığında göndermek mantıksız geliyor bana.

  11. di Resta çaylaklık sezonundaydı ama. Seneye daha iyi olacaktır. Bence fena değildi.

    Hülkenberg anlaşması da Ekim'de imzalanmış, burası ilginç.

  12. elvan dalton avatarı

    Nico iyi hoşta ben Sutil'i gönderen mantığı anlayamıyorum. Bence en zayıf halka di resta tek bildiği ben vettel'i yendiydim demek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir