Valensiya, Yarış Ücretini Düşürmek İstiyor

yazar:

kategori:

Başkan yardımcısı Jose Ciscar, yaptığı açıklamada İspanya’nın içinde bulunduğu ekonomik kriz göz önüne alındığında bu gibi büyük etkinlikleri gerçekleştirmenin ekonomiye yük bindirdğini belirtiyor.

Ancak Ecclestone’dan böyle bir indirim istemenin bir ceza ile sonuçlanabileceği düşünülüyor. Ciscar, Valensiya’nın maliyetleri düşürmek için çalıştığını ve büyük etkinliklerin ekonomik açıdan yeniden gözden geçirildiğini belirtiyor.

Yarışın Valensiya’ya büyük katkı yaptığını da belirten Ciscar, yine de organizatörlerle oturup konuşmak zorunda olduklarını ekliyor.

El Pais gazetesine göre Valensiya yarış başına Ecclestone’a 21 milyon Euro ödüyor. Pistin anlaşması 2014 yılına kadar devam ediyor.


Yorumlar

  1. Mclarenfangirl avatarı
    Mclarenfangirl

    Bence direk takvimden düşün ne dersiniz?

  2. Ecclestone'dan ücret indirimi istiyorlar demek. HAHAHA

    Güzel haber ancak başına F1THS eklemeyi unutmuşsunuz.

  3. Bence de olması gereken bu.

  4. Singapur,Valencia,Abu Dhabi,Bahreyn vb….Son zamanlarda ne saçma pistler girdi Formula 1'e…

    2002'de tecavüz edilmeden önceki Hockenheimring.Muhteşem bir pistti.V10/V12 motorlu araçlar,uçsuz bucaksız ormanların ortasından geçerken,kıyamet kopuyormuş gibi bir ses çıkardı.

    Monza da old Hockenheim gibi ormanda yapılmış bir pist.900HP+ motorların o muhteşem seslerini duymak ne haz veriyordu eskiden…

    F1'e Monza gibi,Hockenheim gibi doğal pistler gerekir.Abu Dhabi,Valencia,Singapore gibi saçma pistler değil.Ortasından bilmem kaç yıldızlı otel geçen pistler değil,7 kilometrelik pistin 2-3 yerinde tribün olup geri kalanı orman olan pistler gerekir.

  5. fiyat düşmez ama siz düşersiniz umarım…

  6. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Pisti Kapatın. Takvimdeki Açık Ara En Kötü Pist.

  7. Schumacher- avatarı

    İzlediğim en sıkıcı yarışlar bu iğrenç pistte geçiyor yarış burada olacaksa arap ülkelerinde cadde pisti olmayan pistlerde olsun

  8. Bu gidişle parayı basan araplar dışında başka ülkede yarış olmayacak…

  9. elvan dalton avatarı

    Şimdi bernie amcanın canını sıktınız. kızını iste parasını isteme bu adamdan.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir