Caterham 2012 Aracı İçin Büyük Umutlar Besliyor

yazar:

kategori:

Takım, 2010 senesinde Team Lotus olarak Formula 1’e giriş yapmıştı ve  o zamandan bu yana yeni giriş yapanlar arasında her zaman en iyisi oldular; hatta geçen sene bazen eski takımlara kafa tuttukları da görüldü.

Sky Sport’a konuşan Gascoyne, 2012 aracının daha da büyük bir gelişim olacağını düşünüyor.

Gascoyne: “Muhtemelen 2011 aracına göre daha büyük bir adım olacak. 2010’da aracımız açıkçası çok basitti. Çünkü (aracı oluşturmak için) pek fazla zamanımız yoktu ve 2011 aracının büyük bir adım olacağını her zaman söyledik. Benim için heyecan verici olan, 2012 aracının, tasarımdaki düzeltmeler açısından 2011’de yaptıklarımıza kıyasla muhtemelen daha büyük bir adım olması”

2011 senesi için gelişim oranında ortaya koyulan güçlü performans ile birlikte Gascoyne, bu sezon da aynısını yapmak istediklerini söyledi; ama bu sefer güçlü bir temel ile başlamak şartıyla.

Gascoyne: “(2011’in) son yarışında Williams’tan 0,4 saniye geride sıralamayı bitirdik. Bunu KERS’i olmayan bir araçla yaptık ki muhtemelen aradaki fark da KERS sayesindeydi. O orta grubun arkasında bitirdik. Şimdi oradan başlamak istiyoruz; belki daha da iyisini. Geçen sene bakın, grubun 1,5 saniye gerisinde başladık ve 0,4 saniye gerisinde bitirdik. Başlangıçta o grupla birlikte olmak ve aynı ilerlemeyi göstermek istiyoruz”


Yorumlar

  1. Takıma gönülden bir desteğim var ve bu devam edecek. Kovalainen gibi bir pilotları var ki çok takdir edip sevgi belsediğim ve başarılı olmasını dilediğim bir insan. Trulli için ayni duygular olmasa da takımın 2012 için çok iyi işler çıkarıp sıkı bir orta bölüm takımı olacağına inancım sonsuz.

  2. nedense benimde var 😀

  3. elvan dalton avatarı

    Benim bu takıma bi sempatim var. Umarım başarılı olurlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir