Alonso: "Şampiyon Olmak İçin Gerekenlere Sahibiz"

yazar:

kategori:

Wrooom etkinliğinde konuşan Alonso, takımın sezon hazırlıklarının kendisini umutlandırdığını ama rekabetçi olup olmadıklarını anlamak için biraz zamanın geçmesi gerektiğini söyledi.

Alonso: “Hepimiz iyimseriz. Herkes elinden gelenin en iyisini yapıyor ama sanırım Malezya veya Çin’e, 2. veya 3. yarışa kadar aracın ne kadar iyi olduğunu anlayamayacağız”

“Çok fazla kış testimiz olduğunu biliyorum. Bunları birer yarış olarak da göz önüne alabilirsiniz ama Çin’e kadar aracın potansiyelini öğrenemeyeceğiz”

İspanyol pilot, Ferrari’deki yeniden yapılanma ile önümüzdeki sezon için kendisine güvenin arttığını ve 2011’de hayal kırıklığı ardından takımın güçlü bir şekilde geri dönmesi için her şeye sahip olduğunu ifade etti.

Alonso: “Pat (Fry) geldiğinde bazı değişiklikler, takım içinde yeniden yapılanma ve yeniden organizasyon sağlandı. Takım son bir iki aydır daha verimli çalışıyor. Bu yüzden sonuçların, eğer elde edebilirsek, hemen geleceğini düşünüyorum”

“Zamana ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum. Geçen sene rüzgâr tünelinde sorunlarımız vardı; (pist ile rüzgâr tüneli arasında) tutarsızlık vardı. Rüzgâr tüneli meselesinin üstesinden gelirsek bu sene sonuçlar almamız gerekiyor. Eğer iyi iş çıkarırsak, yarışlar kazanabiliriz. İyi iş çıkaramazsak, kazanamayız”

2005 ve 2006’nın dünya şampiyonu, yeni gelen kişilerin takımın ileri yönde adım atmasına yardım ettiğine inanıyor.

Alonso: “Gelen herkes çok sıcak karşılanır ve size bazı yeni fikirler, yeni yaklaşımlar getirir. Pat, Ferrari’ye geldiğinde birkaç şeyi değiştirmeye çalıştı ve bazı yönlerden Ferrari’nin çalışma şekli, önceki tecrübesi ile Ferrari’nin yaklaşımı arasındaki fark karşısında şaşırdı.”

“Tecrübelerinizde en iyi şeyleri bir araya getirirseniz, takımınızın ve kendinizin potansiyelinden azami olarak faydalanırsınız. Pat ile durum böyleydi. Tecrübe ile her şeyden en iyisini elde etmeye çalışırsınız ve bana göre takım büyün alanlarda gelişti”


Yorumlar

  1. rüyasındamı görmüş…….

  2. 07.mehmet.ferrari avatarı
    07.mehmet.ferrari

    Arkadaşlar konu dışı ama yarışları hangi kanalda verecek

  3. "sanırım Malezya veya Çin'e, 2. veya 3. yarışa kadar aracın ne kadar iyi olduğunu anlayamayacağız"
    Merak etme Melbeurne'de bir cumartesi günü kimin ne kadar hızlı olduğu, kimin atmasyon konuştuğu çıkacak meydana…

  4. Forza Ferrari Forza Alonso Haydi çifte dünya şampiyonu bu yıl senin yılın olacak…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir