Newey: "Yedek Pilotluğu Alguersuari İstemedi"

yazar:

kategori:

Red Bull, 21 yaşındaki İspanyol pilotun Toro Rosso koltuğunda devam etmesini istemedi; kardeş takımına Vergne ve Ricciardo’yu getirdi; Buemi’yi yedek pilot yaptı.

Mondo Deportivo’ya konuşan Newey: “Alguersuari’nin takımımıza katılmak istememesinin ardından Sebastien Buemi ile üçüncü pilot anlaşmasını tamamladık.”

İsviçre’den Blick Gazetesi ise bu hafta Alguersuari’nin “Üst düzey takımlarla yedek pilotluk üzerine görüşüyorum” dediğini yazdı.

Red Bull’un pilot programı sorumlusu Helmut Marko, 422race.com’a konuşmuş ve Buemi’nin, Alguersuari’ye göre daha fazla simülatör tecrübesi olduğu için tercih edildiğini söylemişti.

Marko, ayrıca Kore’de bir seanstan sonra yaşanan tartışmalarla ilgili görüntülerin yayımlanmasının ardından Alguersuari’ye kötü davranılmadığını ifade etti.


Yorumlar

  1. bi mucize olurda jaime pilotluğunu sunacağı bir ortam bulur.sizde olursunuz fıs umarım hemde çok umarım.

  2. Aynen öyle. Bourdais'i Lemans podyumunun tepesinde görünce yahu bu toro rosso'dan şutlanan adam değil mi dedim. Fisichella da GT yarışını kazandı 458 ferrariyle.

  3. Red Bull'a nedenini bilmediğim bir sempatim var, ama bir daha yaparlarsa çekerim kulaklarını ayaklarını denk alsınlar :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Vergne(ne kadar "i hate" olsam bile) ve Ricciardo'yu bari Alguersuari'yi harcadığınız gibi harcamayın.

  4. Bu yaşta birinin test pilotluğu adı altında böyle oturmayı kabul etmemesi lazım zaten.
    Gitsin lemans da felan tecrübesini arttırsın.
    İstenmeyen çocuk gözlüklü Sebastian neler yaptı…

  5. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Kore sıralamalarında vettele yol vermemenin ceremeleri bunlar.Newey de kendi istemedi diyor.Neweye bir atasözü söylemek gerek.""Dirgeni yiyen sıpa bir daha gelir mi sapa.""

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir