Horner: "Henüz En İyi Vettel'i Görmedik"

yazar:

kategori:

Autosport Uluslararası Fuarı’nda konuşan Horner, 24 yaşındaki en genç çifte şampiyonun sürekli olarak bir şeyler öğrendiğini ve geliştiğini, önümüzdeki sezon daha iyi bir performans sergileyeceğini söyledi.

Horner: “O genç bir adam ama çok şey başardı. Genç omuzlarında çok akıllı bir baş taşıyor. Teknik olarak çok güçlü; fiziksel olarak çok güçlü ve açıkçası doğasında muazzam oranda yetenek ve zekâ var.”in

“Şimdi diğer pilotların hedefindeki isim. Bu, farklı bir baskı ama inanılmaz bir şekilde iyi idare ediyor. Birçok açıdan bakıldığında ilk şampiyonluğunu o kadar çarpıcı bir şekilde özgeçmişine eklemesi, bana göre onu rahatlattı.”

“2011’de başka bir adım attı; kendine güven ve soğukkanlılıkla sürdü.”

“Sebastian hakkında heyecan verici olan şey, henüz 24 yaşında ve hâlâ gelişiyor. Hâlâ giderek iyileşiyor ve bana göre henüz en iyi seviyesine ulaşmadı”

Vettel’in sonunda Michael Schumacher’i yakalayıp yakalayamayacağı sorulduğunda Horner: “Zor. Çünkü her şey, içinde bulunduğunuz şartlara ve elinizdekilere bağlı”

“Ama Sebastian’ın önünde çok uzun bir kariyer olabilir. F1’e olan tutkusu çok büyük. Yaptığı işi çok seviyor. Uzun bir süre buralarda olabilir.”


Yorumlar

  1. Aynı fikirde olduğumuz an :En GEÇ dünya şampiyonu evet bencede GEÇ dünya şampiyonu.Çünkü en genç dünya şampiyonluğunu hiçbir zaman haketmedi.Haketmedi dediğim için alınan hayranlar,evet öyle işte.Belki size göre acayip yetenekli bir #bebek Schumi olabilir fakat bana göre öyle değil.Şampiyonluğunu kıskanmıyorum fakat ay Vettel süper diyenlerin şu aralar çok abarttıklarını düşünüyorum.Şimdi bu ne alaka demeyin diye açıklayayım konuyu buraya getiren tam olarak sizsiniz 🙂

  2. rafaelnadalıhhh avatarı
    rafaelnadalıhhh

    Abicim onu bunu boşverin team nadal maçlarımız başlıyor Avustralya Açık ile coşacağız haydi hayırlısı.Ama bir şey de söylemek istiyorum yani Vettel de ne Vettelmiş arkideş toz kondurmuyorlar halbuki Webber de ne cevherler var.Biraz da ona destek Horner lütfen.

  3. en iyi vettel geçen sezonki miydi bilmiyorum ama geliştirmesi gerektiği yönleri olduğu kesin.

    macaristan, kanada gözüme çarpan en önemli örnekler. çin'e bir şey diyemiyorum çünkü yapabileceği pek bir şey yoktu lastikler yüzünden.

    geliştiği yönler de vardır elbette. spa, monza, monaco, hele ispanya bana göre güzel bir performanstır.

    yorum yaparken biraz objektif olmalıyız. geliştiği yönler var, hala gelişmesi gereken yönler de var.

    2010 ile 2011'i kıyaslarsak, hem pilot hem araç bazında; araç yalnızca yağmurda daha kötüydü, kuru zeminde ise iyiydi, sıralama ve yarış performansı arasında uçurum yoktu. vettel ise daha istikrarlıydı. yoksa zaten hep hızlıydı.

  4. FernandoAlonsoDiazFerrari avatarı
    FernandoAlonsoDiazFerrari

    Boşver kardeşim.Bu tiplerin laflarına takılmaya değmez.avtlavraydır o 😛

  5. Doç.Dr.Kalpazan  avatarı
    Doç.Dr.Kalpazan

    Tamam senin dilinde konuşayım benim pilotum senin pilotunu döver

  6. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    son mesajın bile kalıbının ne olduğunu gösteriyor,
    sen harbiden Allah'ın zibidisisin oğlum sen,
    cevap verdikçe kendini dahada küçük düşürüyorsun farkındamısın bilmiyorum,
    saygıdan bahsetmişssin,
    senin şu yaptıkların ülkemin en güncel F1 sitelerinden olan TRF1'in kalitesini düşürüyor,
    kim kime saygıdan bahsediyorsun Allah aşkına,
    kitipiyozmuşum ben hey Allahım yaa 🙂
    neyse…

  7. Mclarenfangirl avatarı
    Mclarenfangirl

    Destekliyorum seni ve gifin de tam uymuş.Böyle bir sitede yok ''senin zeka yaşın şöyle'',yok efendim ''zibidi'' gibi şeyler denmemeli.Sonuçta bu insanları tanımıyorsunuz.

  8. Şimdi öncelikle buradaki yorumları okuyanların görmek istediği şeyin birbirlerimize yakıştırmalar olduğunu sanmıyorum. O yüzden Avatarını ve kullanıcı adını gördüğümde içimden Belli ki KİTİPİYOZ un teki dediğimi buraya yazmamıştım >:) Sen de diğer arkadaşlar gibi" Xtrabit racing , Crasher " akılıca cevap yazsaydın belkide insanların saygısını kazanabilirdin sevgili K. MaYKİL Schumaher >:)

  9. En iyi Vettel diye bir şey yok.Vettel'in maksimum yeteneği bu.Pistteki diğer 5 şampiyondan 4'ü de Vettel'den yetenekli.O arabayla direksiyonu çevirseniz pole alırsınız zaten.Yanına oturtmuşlar Lotus çapında bir pilotu,"yetenekli yetenekli" diye göklere çıkartıyorlar.Elbet altında ortalama bir araç olur.O zaman göreceğiz.

  10. Outlaw Rider niye ortalığı kızıştırmaya çalışıyorsun?

  11. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    boşver kendi kalıbına göre takılsın,
    ne'de olsa zibidinin teki ne beklersinki.

  12. Doç.Dr.Kalpazan  avatarı
    Doç.Dr.Kalpazan

    Koyduğun giflerden zaten zeka yaşını göstermişsin.şimdi sana cevap vererek sidik yarışı yapmaya gerek yok.her pilotun bir diğerini geçtiği geçildiği yarışlar var.kısacası gifini de al git burdan.buda sana kapak olsun

  13. FernandoAlonsoDiazFerrari avatarı
    FernandoAlonsoDiazFerrari

    Çin 2007
    Brezilya 2007
    Fransa 2008
    Monza 2009
    Barcelona 2010
    Kore 2010
    Brezilya 2010
    Japonya 2010
    Spa 2011
    …………….

    da nerdeydin diye sorarlar adamı 2 tane link yapıştırısan avtraydır =))))

  14. sen bi de alonso nun spa 2010 da yarış kaldığı anı paylaş istersen daha güzel olur kesinlikle bak onda gelen giden de yok 😉 19 yarışta 1-2 hata yapması onu zayıf kılmaz ama 19 yarışın 15 nde pole alması onu üstün kılar her ne kadar aracı iyi olursa olsun bu adam hiç mi hata yapmadı sıralamalarda dur düşüneyim hayır yapmadı o yüzden işte En Geç ÇİFTE Dünya Şampiyonu 😉

  15. dostum cidden haklısın ya bizim kadıköy-pendik minibüsçülerini getir otokarlarıyla 5 tur bindirirler vettele. vettel kimmiş ya?

  16. yahu adam bir kerecik de hata yapıversin. Hep hatasız sürmeyecek ya. 20 saniye önde giderken tur bindirirken öndekine toslayan pilotlar da gördük.

  17. 2011 Kanada G.P. Üstün yetenek Seb. in arkasında son turda J. Button beliriyor. Sonuç? Seb. yeteneğini konuşturuyor >:)

  18. o zaman sen kesin ispanya gp de uyuyup kaldın tv karşısında

  19. Açıkçası ben En iyi Vettel i gördüm. Baskı altında mücadele EDEMEYEN en iyi pilot Seb. "the finger"
    2011 macaristan G.P. Lew1s Seb in arkasına geldiği anda Seb yeteneğini konuşturuyor >:)

  20. FernandoAlonsoDiazFerrari avatarı
    FernandoAlonsoDiazFerrari

    Bu sene Alonso-Hamilton ve Button hatta iyi bir araç olursa Schumi ye karşı çok fazla beklenti içine girmesin derim.

  21. Alonsomania  avatarı

    en iyi refleksler onda mı? ne kadar net..

  22. en iyi araç ve en iyi reflekler onda.

  23. birşeyler öğrendiği doğru istikrarı öğreniyor bence açık ara kazanılan şampiyonluğun çok fazla bir değeri yok mesela geçen seneki şampiyonlugu daha etkileyiciydi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir