Hill: "F1, Barrichello'yu Özleyecek"

yazar:

kategori:

Formula 1’deki kariyerini sürdürmek için çabalayan Barrichello, Williams’ın Bruno Senna ile anlaşmasından sonra büyük hayal kırıklığı yaşadı ve şu an için açıklama yapmak istemediğini söyledi.

2012 için sadece HRT’de bir koltuk kalırken Barrichello’nun o koltuğa oturma ihtimali çok düşük görülüyor ve Hill, Brezilyalı pilotun F1’in büyük bir parçası olduğunu düşünüyor.

Barrichello: “F1’de sınırlı sayıda karakter var ve Rubens, olumlu bir karakter. İnsanlar Rubens’i ve kabiliyetlerini seviyor, ona saygı duyuyor”

“İnanılmaz derecede uzun bir kariyeri oldu. Bu çok değerli. Formula 1’in en tecrübeli pilotu. Bu yüzden insanlar onu hem pilot hem de bir insan olarak özleyecek.”

Hill, Barrichello’nun F1 kariyerinin bitmesi halinde yeni hayata uyum sağlamakta zorlanacağını ifade etti.

Barrichello, 1993 senesinden bu yana yarışıyor ve Hill, F1’deki hissi verecek az miktarda başka seri olduğuna işaret ediyor.

Hill: “Pilotların gerçekten çok sevdikleri, hayatları olan bir şeyi bırakması veya bırakmak zorunda bırakılması gerçekten zor.”

“Pilot olarak bunun bir gün gerçekleşeceğini, bir gün bırakacağınızı bilirsiniz. Yazık olan, bir pilotun daha sonrasında gideceği bir yer yok”

“DTM yapabilirsiniz ama hiç bir şey F1 ile aynı değildir. O noktadan kademeli olarak aşağı iniş yoktur”

“Rubens kadar bunu uzun süre yaptığınızda ve Mart ayı gelip çattığında, sisteminde bir şok etkisi yaratacak”


Yorumlar

  1. hiç görmesem 10 sene sonra ancak özlerim sanırım..

  2. doğru söze ne denir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir